Zalim İstanbul'un Şeniz'i Mine Tugay, Murat Saygı'yla beraber!

Sevilen oyuncu Mine Tugay'ın gizli aşkı ortaya çıktı.

Merve Mutlu
12 Haziran 2020 - 11:33
Magazin

Şimdilerde, Kanal D ekranlarında yayınlanan Zalim İstanbul adlı dizide Şeniz karakterini canlandıran ve güzelliği ile de sosyal medyada sıkça kendisinden söz edilen oyuncu Mine Tugay'ın yaklaşık 3 aydır gizli bir ilişki yaşadığı ortaya çıktı. 

20-06/12/mine-tugay-murat-saygi.jpg

Düzgün fiziği ve yıllar içindeki değişimiyle adeta genç kızlara taş çıkaran Mine Tugay, geçtiğimiz günlerde bisiklete binerken görüntülendi. Yanında da Kanal D'nin Genel Müdürü Murat Saygı vardı.  2018 yılında eşi Gül Gölge'den boşanan Murat Saygı ile Mine Tugay'ın 3 aydır birlikte oldukları iddaları gündeme geldi.

Mine Tugay kimdir?

20-06/12/mine-tugay.jpg

28 Temmuz 1978 doğumlu oyuncu liseyi Yeni Levent Lisesi'nde bitirdi.

Ardından 1997'de oyunculuğa Masal Gerçek Tiyatrosu'nda oynadığı 'Büyük Kulaklı Küçük Ayı' isimli oyunla adım attı. 1998'de İ.Ü. Konservatuvarı Oyunculuk Bölümü'nü kazandı.

Konservatuvardan mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya'da tiyatro oyunlarında oynamaya başladı.

2003 Yılında Işıl Kasapoğlu rejisiyle 'Onikinci Gece' ve 'Kuşlar Meclisi' oyunlarında oynadı. Aynı yıl 'Gülbeyaz' adlı televizyon dizisinde rol aldı.

2004 yılında 'Adı Aşk Olsun' adlı dizide ve 'Gönül Yarası' adlı sinema filminde rol aldı. Aynı yıl Semaver Kumpanya'da Işıl Kasapoğlu ve Bülent Emin Yarar rejisiyle 'Mem ile Zin' adlı oyunda oynadı.

'Beko Plazma TV' , 'Eti Çay Keyfi', 'Anadolu Bank', 'Bosch Çamaşır Makinası',
'Ecobella Home', ‘Bosch Logixx 8 Çamaşır Makinası' oyuncunun yer aldığı
reklam filmleri arasındadır.

2005 yılında 'Aşk Her Yaşta' adlı televizyon dizisinde oynadı. Bahçeşehir Üniversitesi İleri Oyunculuk Yüksek Lisansı'nı tamamlarken 'Aliye' adlı dizide rol aldı.

2006 yılında yüksek lisansını bitirdi. Aynı yıl Tiyatro Dot'ta Emre Koyuncuoğlu rejisiyle 'Çok Uzak' adlı oyunda oynayan Mine Tugay, Show TV'de yayınlanan Gülpare' ve Star TV'de yayınlanan "Benden Baba Olmaz" adlı dizilerde başrolde yer aldı.

2008 VIII. LIONS Tiyatro Ödüllerinde 'Karatavuk' adlı oyundaki rolüyle "En İyi Kadın Oyuncu (Küçük Salon)" ödülü aldı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin