resim yok
17 Aralık 2010 - 00:00

İSTANBUL - Fotoğraf sanatçısı Mehmet Yapar "Zaman Dolmadan" adını verdiği projesi çerçevesinde, 200 kişiyi bir araya getirerek ellerindeki fidanlarla fotoğraflayacak. 06 Şubat 2011'de gerçekleştirilecek etkinlik çevreye duyarlı herkese açık olacak. TEMA Vakfı, Kadıköy Belediyesi ve çevreye duyarlı diğer kurumların katkılarıyla düzenlenen Zaman Dolmadan Projesi; 200 kişiyi ellerinde fidanlarla fotoğraflamayı hedefliyor. "Zaman Dolmadan" projesi kapsamında, 200 kişi, ellerinde getirmiş oldukları fidanları, Caddebostan sahilinde Kadıköy Belediyesi'nin göstereceği alana dikecekler. Projenin organizatörü fotoğrafçı Mehmet Yapar, 200 fidanlı 200 kişiyi fotoğraflamayı amaçlıyor. Mehmet Yapar projesinin hedefini şu sözlerle özetliyor: "Çevre katliamlarına dur demek, yanan ormanlarımıza, soyu tükenen hayvanlarımıza, kirletilen sularımıza hayır demek için toplanıyoruz. Sabahları uyandığımızda pencereden gökyüzünü görememek bizim suçumuzdur. Çocuğumuzun doğayı bilmemesi de. İlerleyen zamanlarda bir adet fidana ulaşamadığımızda ya da şu an benzine verdiğimiz yüksek fiyatları SU için de vermemiz gerektiğinde, oturduğumuz evlerin doğadan kopuk birer tabut olduğunu anladığımızda geç kalmış olacağız. Geç kalmamak için, bu gerçeği bugün fark eden 200 kişiyi, ellerindeki fidanlarıyla fotoğraflamak istiyorum. 200 sayısı bir sınır değil tabi. Bu sayı artabilir. Ancak minimum 200 kişiyi hedefliyorum. Proje bir fotoğraf projesi olmasının yanı sıra bir toplumsal duyarlılık projesidir. Herkesin desteğini ve katılımını bekliyorum. Topluma karşı kendimi sorumlu hissetmeye ve insanları da içine katan interaktif sosyal sorumlu projeler geliştirmeye devam edeceğim." Bu etkinliğimizi facebook'tan takip etmek isteyenler için linkimiz aşağıdadır: http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=127923907269534 Tarih: 06 Şubat 2011 Yer: Caddebostan Sahili - Kadıköy http://www.mehmetyapar.com.tr Tel: 0532 793 52 74

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin