Zara'dan 'aşk' çıkışı!

Kıbrıs'ta sahne alan şarkıcı Zara, birbirinden güzel eserleriyle konserde unutulmaz bir gece yaşattı. Zara sahnedeyken, "Hayatta olmayan ama benim her sahnemde yaşattığım ustam Neşet Ertaş’ın şarkılarına yer vereceğim bir gece bu gece, onu gibi usta gelmeyecek” diye konuştu.

Berfin Sengil
04 Mart 2024 - 09:03
Magazin

Kıbrıs'taki sahnesi öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Zara, “Avrupa Turnesi’nden ayağımın tozu ile Kıbrıs’a geldim. Kilo verdim o yüzden sahnede daha konforlu olmak için böyle bir kostüm giydim. Bu gece burada herkes aşkla buluşsun. Aşksız olmaz. Bu gece herkes aşkını yaşasın. Ben aşka inanan bir kadınım. Bu gece aşk gecesi olsun. Kimse aşksız kalmasın” dedi.

Zara, Ebru Gündeş’in evliliği ile ilgili mutluluklar dileyerek, "Arkadaşım Ebru Gündeş, Allah yuvasında mutlu etsin buradan kendisine sesleniyorum; 'Ebru'm çok mutlu olsun inşallah, Ebru bizi Ebru Gündeşsiz bırakmaz inşallah" dedi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin