Zerrin Özer'in son durumu nasıl?

Geçtiğimiz günlerde Darülaceze'de yaşamaya başladığı açıklanan Zerrin Özer'in odasına kapandığı ve kimseyle görüşmediği ifade ediliyor. Peki Zerrin Özer neden Darülaceze'de kalıyor? Zerrin Özer'in sağlık durumu nasıl? Zerrin Özer kimdir?

Berfin Sengil
30 Kasım 2023 - 11:45
Magazin

Yaklaşık bir hafta önce Darülaceze'de yaşamaya başlayan şarkıcı Zerrin Özer'in sağlık durumu merak ediliyordu. Temiz Magazin'in ulaştığı bilgilere göre Zerrin Özer burada kendisini odaya kapattığı ve kimseyle görüşmek istemediği belirtildi.

Kimseyi İstemiyor 

Bir gün boyunca odasına kapanıp kimseyle görüşmek istemediği söylenen Zerrin Özer için 2 gün önce Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir, Darülaceze'ye gitti. Özdemir'in bu görüşme sırasında "Yardım için her şeyi yapmaya hazırız" ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Sağlık Durumuna İlişkin Açıklama

Ünlü şarkıcı Zerrin Özer'in bacaklarındaki sorunun ise sadece ağrılarla sınırlı olmadığı söylendi. Özer'in bacak ve ayaklarında şekere bağlı yaraların olduğu dile getirildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin