Zeynep Bastık oy sırasında beklemek istemeyince...

Beşiktaş'ta bir okulda oy kullanmak için gelen Zeynep Bastık, sıra beklemek istemeyince yerine asistanını koydu. Bastık, asistanının haber vermesiyle tekrar okula gelerek oyunu kullandı.

Berfin Sengil
01 Nisan 2024 - 10:37
Magazin

Önceki gün gerçekleşen yerel seçimler için Beşiktaş’ta bulunan bir okula gelen şarkıcı Zeynep Bastık, koridorda oy sırasının fazla olması nedeniyle ilginç bir olaya imza attı.

Asistanı Sıra Bekledi

Oy sırasında beklemek istemeyen Zeynep Bastık, asistanını okulda bırakarak oradan ayrıldı. Kalabalığın azalmasının ardından okula tekrar gelen Zeynep Bastık oyunu kullandı.

İHA'ya konuşan Zeynep Bastık, "Oyumu kullandım, gidiyorum. Oyumu kullanmamak gibi bir şey olmayacağına göre her şey yolunda, geldim ve oyumu kullandım" ifadelerini kullandı.

Bastık oyunu kullanırken paylaştığı sosyal medya karesine ise, "Oyumuzu verdik. Hepimize hayırlı sonuçlar diliyorum" notunu düştü.

İşte o paylaşım...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin