Zeynep Bastık'tan o parti hakkında açıklama geldi!

Eski eşi ve sevgilisiyle aynı partide eğlenen Zeynep Bastık, gelen tepkilere yanıt verdi. Bastık, "2024 yılındayız artık ya. Böyle şeyler kalmadı" ifadelerini kullandı.

Berfin Sengil
13 Aralık 2023 - 16:11
Magazin

2011 yılında evlenip bir yıl sonra anlaşmalı olarak boşanan Zeynep Bastık ve Tolga Akış ile Bastık'ın yeni sevgilisi Alican Ayyıldız'ın aynı yılbaşı partisinde eğlenmesi tepkilere neden oldu.

Bastık'ın menajerliğini de yapmaya devam eden Tolga Akış ile yeni sevgili Ayyıldız'ın aynı mekanda eğlenmelerinin normal bir şey olduğunu dile getiren Bastık, geçtiğimiz akşam objektiflere bir eğlence çıkışı yakalandı. Zeynep Bastık, "2023'e veda, 2024'e merhaba partisi yaptık ekip olarak" diye konuştu.

İlginç Bir Yıldı

Eski ve yeni yıl için düşünceleri sorulan Zeynep Bastık, "Biraz garip, biraz durgun, bazen de tatsızdı. İlginç bir yıl oldu. 2024 bence çok iyi olacak. Hep iyi olsun istemiyor muyuz zaten" dedi.

Yılı Hatırlattı

Sevgilisi Alican Ayyıldız ile eski eşi Tolga Akış'ın aynı partide eğlenmesi hakkında soru sorulan Zeynep Bastık, "2024 yılındayız artık ya. Böyle şeyler kalmadı. Beraber çalışıyoruz zaten. Hep birlikte bütün ekip olarak geldik buraya" diye yanıtladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin