resim yok
31 Mart 2011 - 00:00

Milli sörfçü Çağla Kubat, dünya şampi-yonası için çalışırken, ‘Arka Sokaklar’ın çekimlerine de devam ediyor. Amerikalı Jimmy Diaz’la üç yıldır birlikte olan oyuncu, “Evlilik değil ama iki ünlünün birlikteliği zor” diyor

 

* Hem dünya şampiyonasına hem de ‘Arka Sokaklar’ın çekimlerine nasıl yetişebiliyorsunuz?
Her geçen gün hayatımı daha da zorlaştırıyorum. Şimdi bir de sörf okulu açmaya çalışıyorum. 

Sörf okulunu nerede açacaksınız?
Alaçatı’da. Sonrasında Ayvalık, Bodrum,  İstanbul olarak devam etmek ve yarışçı yetiştirmek  istiyorum. 

Sörfle oyunculuk arasında bir tercih yapmak zorunda kalsanız...
15 yaşından beri sörf yapıyorum.  Durmam gereken bir nokta var, biliyorum. Yine de yapabildiğim yere  kadar öncelik sörfte. 

Güzelliğinizi ilk kim fark etti?
Ben İtalyan Lisesi mezunuyum. Bizim okuldan Özlem Kaymaz, güzellik yarışmasına katılmıştı. Annem, “Kızım, sen de katıl” dedi. Ama ben “Kim seçer beni?” diye düşünmüştüm.

* Sonra nasıl karar verdiniz?
Üniversitedeyken, modellik yapmaya karar verdim. Ama onlar gibi yürümeyi öğrenmem gerekiyordu. Ben de Neşe Erberk Ajans’a gittim. O, “Seni yarışmaya sokalım, kendini geliştirirsin” dedi. O yıl Azra Akın birinci ben ikinci, Esra Eron da üçüncü olduk. 

Yarışmadan sonra podyumda görünmediniz.
Beş defileye falan çıktım, daha çok fotomodellik yaptım. Ben insanların bana bakmasından hiç hoşlanmam, rahatsız olurum.


* Bu bakışlar sizi çok kısıtlıyor mu?
Evet. Setten bir arkadaşımla dışarı çıkamıyorum. Hemen, “Aşk yaşıyor” diyorlar. Zeynep Beşerler’in diziye girmesine çok sevindim. Onunla dolaşınca haber yapmıyorlar. Erkek arkadaşımla da çok fazla görünmeyi sevmiyorum. 

Ne kadar zamandır berabersiniz?
Üç sene oldu.

* Evlenmeyi düşünüyor musunuz?
İleride evet. Ama şu an öyle bir planımız yok.

* Evlilik meslek hayatını olumsuz mu etkiliyor? 
Hayır. Ama iki ünlü insanın birlikteliği zor. Başta yakalanmamak için, normal insanlar gibi gezemiyorsun. Evlendikten sonra da her göründüğünüzde çocuk soruluyor. Belki biri istiyor, biri istemiyor. Ayıp oluyor!

* Siz çocuk istiyor musunuz?
İleride düşünüyorum. Ama çok da ileride değil.

* Siz tek çocuksunuz değil mi? 
Evet, iki çocuğum olsun istiyorum. Tek olunca, çok yalnız oluyorsunuz. Annemler üç kız kardeş. Acıyı ve mutluluğu paylaşıyorlar. Annenizi, babanızı sizin kadar seven birinin daha olması ve bunun bilincinde olmak bence çok güzel bir şey.

* Türkiye’de kadınların yaşadığı en büyük  zorluk ne sizce?
Kendi adıma bir sıkıntı yaşamadım. Ama farklı bölgelerdeki kadınların çektikleri zorluklar bambaşka. Eğitimin oralara gitmesi gerekiyor.

* Aşık olmak sizi çok değiştirir mi?
Değişiyorum. İnsanlar “Sende bir güzellik var” demeye başladıklarında hayata farklı bir şekilde bakmaya başladığımı anlıyorum. 

Aşkın bu mutluluk hali ne kadar sürüyor?
Herkese göre değişir. Bence insanlar ilişkiyi çok iç içe yaşayınca bir süre sonra sıkılıyor. Herkesin mutluluk alanları, hobileri olursa birbirlerini bunaltmazlar diye düşünüyorum. 

Sizce erkekler mi daha iyi dost  yoksa kadınlar mı?
Bu cinsiyetle değil, kişiyle alakalı. Ama benim aktivitelerime erkekler daha çok katılabiliyor. Onlarla spor yapabiliyorum. Futbol seyretmeyi seviyorum. Bunu yapacak kadın arkadaş çok zor buluyorum. 
Ben Beşiktaşlıyım, “Hadi Beşiktaş maçı izleyelim” dediğim zaman, “Kahve içseydik” cevabı alıyorum.


Sörfte Ağaoğlu desteği
Ali Ağaoğlu nasıl sponsorunuz oldu?
Ali Bey’in, snowboard’la ilgili bir aktivitesinde görev alırken tanışmıştık. Sponsor bulmakta çok zorlandığımdan bahsetmiştim. O da, “Ben olsam senin gibi bir sporcuyu desteklerdim” demişti. Bu yıl bana çok destek oluyor. Bu arada şampiyona için ‘Arka Sokaklar’ın çekimleri konusunda çok anlayışlı davranan yapımcımız Türker İnanoğlu’na da ayrıca teşekkür etmek istiyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin