1 Aralık 2018 Cumartesi reyting sonuçları! Erkenci Kuş ve İkizler Memo - Can'ın zirve yarışı!

01 Aralık 2018 Cumartesi gününün reytingleri belli oldu. Günün en çok izlenen dizisi hangisi oldu? İşte reytingler ve günün değerlendirmesi...

Volkan Küçükel
02 Aralık 2018 - 10:48
Reyting

01 Aralık 2018 Cumartesi reyting sonuçları elimize ulaştı! Cumartesi günü ekranlara gelen programlardan hangileri izleyiciden geçer not almayı başardı? Günün reyting tablosu nasıl şekillendi?

Star TV'nin popüler dizilerinden Erkenci Kuş, Kanal D'nin çıkıştaki dizisi İkizler Memo - Can ve TRT'nin sevilen komedisi Kalk Gidelim bu hafta kaçıncı sırada yer aldılar?

Ayrıntılı inceleme ve sıralı liste haberimizde!

İŞTE TOTAL VE AB'DE GÜNÜN REYTİNGLERİ

01 Aralık 2018 reyting sonuçları (Total)

18-12/02/1-aralik-2018-reytingler-total.jpg

01 Aralık 2018 reyting sonuçları (AB)

18-12/02/1-aralik-2018-reytingler-ab.jpg

İKİZLER MEMO-CAN TOTALDE YİNE ZİRVEDE!

Memo'nun yaptığı plan mahalleyi birbirine kattı! Başrollerini Nehir Erdoğan, Özgürcan Çevik ve Emir Berke Zincidi'nin paylaştığı Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden İkizler Memo-Can dün akşam yayınlanan 6. bölümü ile tüm kişilerde zirvede yer aldı.

Dizi, tüm kişilerde 7.02 reyting 15.74 izlenme payı alarak bir önceki hafta gibi günün en çok izlenen yapımı olurken, AB'de ise 8. sıradaki yerini korudu.

18-12/02/kizler-memo-can-6-bolumden-kare.jpg

ERKENCİ KUŞ BİR KEZ DAHA AB'NİN EN ÇOK İZLENEN DİZİSİ!

Twitter'da #ÇokSeviyorum etiketinin kullanıldığı 22. bölümüyle ekranlara gelen Star TV'nin Erkenci Kuş'u AB kategorisinde bu hafta da O Ses Türkiye'nin ardından 2. olarak bu kategoride günün en çok izlenen dizisi oldu.

Dizi, tüm kişilerde ise İkizler Memo-Can'ın hemen ardında 2. sırada günü tamamladı. Erkenci Kuş, geçen hafta ile kıyaslandığında her iki kategoride reyting rakamlarını yukarıya çekerek dikkat çekti.

18-12/02/erkenci-kus-22-bolum-fotograf.jpg

KALK GİDELİM BU HAFTA KAÇINCI SIRADA YER ALDI?

"Ekranların katkı maddesi içermeyen en organik dizisi" sloganıyla yayın hayatını sürdüren Eyüp Üstün'ün yapımcılığını üstlendiği TRT komedisi Kalk Gidelim bu hafta 47. bölümüyle ekranlara geldi.

Daha başarılı olduğu AB kategorisinde geçen haftaya göre bir sıra yükselişle 4. olarak istikrarlı grafiğini koruyan dizi; totalde de yükseliş gösterip 7. sırada kendine yer buldu.

18-12/02/kalk-gidelim-47-bolumden-kare.jpg

"Erkenci Kuş" 23. Bölüm Ön İzleme:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin