13 Reasons Why 2. sezonda Alex dönecek mi?

Son dönemin büyük ilgi gören ve dünya çapında büyük hayran kitlesine ulaşan Netflix dizisi 13 Reasons Why'ın ikinci sezon onayını almasıyla birlikte hikayenin kaldığı yerden nasıl devam edeceği üzerine çeşitli teoriler ortaya atılıyor.

Volkan Küçükel
08 Haziran 2017 - 18:40
Gündem

Son dönemin büyük ilgi gören ve dünya çapında büyük hayran kitlesine ulaşan Netflix dizisi 13 Reasons Why'ın (Ölmek İçin On Üç Sebep) ikinci sezon onayını almasıyla birlikte hikayenin kaldığı yerden nasıl devam edeceği üzerine çeşitli teoriler ortaya atılıyor.

17-06/08/spoiler-dikkat.png

Jay Asher'ın çok satan romanından ekranlara uyarlanan ve Hannah Baker isimli genç bir kızın beklenmedik intiharının ardından arkasında kendisini bu trajik seçime iten nedenleri anlattığı kasetler bırakmasıyla gelişen olayları izleyicilere aktaran dizi; sezon finalinde Hannah Baker'ın ölüm anını sahnelerken, bölüm sonunda ise bir başka karakterin yaşam mücadelesi verdiğini bizlere göstermişti.

ALEX 2. SEZONDA GÖRÜNECEK Mİ?

Sezon finalinin son birkaç sahnesinde Alex Standall'ın (Miles Heizer) kendisini başından vurduğunu ve durumu kritik bir şekilde Mercy Hastanesi'ne kaldırıldığını öğrenmiştik. Okul müdürü bu gelişmeyi Kevin Porter'a iletmişti.

17-06/08/alex.jpg

ALEX'İ BU DURUMA GETİREN OLAY NE?

Ancak şu sıralar yayıgın bir biçimde tartışılan bir fan teorisine göre Alex kendi canına kıyma girişiminde bulunmadı ve bundan bir başka öğrenci sorumlu!

Teori, Tyler'ın odasında gizli bir silah deposu bulunduğuna ve bir süre önce fotoğraf stüdyosunda asılı fotoğraflardan Alex'inkini pek hayra yorulmayacak şekilde aşağıya indirmesine dikkati çekiyor.

17-06/08/tyler.jpg

Bunun yanında The Hollywood Reporter'a konuşan Miles Heizer ise canlandırdığı Alex karakterinin intihara teşebbüs ettiğini doğrulayan açıklamalarda bulundu ve "Alex ve Hannah arasındaki benzerlikleri görmek ilginçti. Çünkü bu konuda sezon boyunca birçok işaret vardı" şeklinde konuştu. Heizer, bu teşebbüsünün Alex'in ille de resmin dışına çıktığı anlamına gelmediğini de belirtti.

Güzel haber, 13 Reasons Why'ın ikinci sezonuyla geri dönecek olması. Yeni sezonun, Alex'i çevreleyen koşulların ayrıntılarına girmesi ve sonrasında neler olduğuna değinmesi bekleniyor.

"13 Reasons Why" tanıtım videosu:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin