Gündem haberleri

Muhteşem Yüzyıl’ın NFT’ler satışta!
Muhteşem Yüzyıl’ın NFT’ler satışta! Tims Productions imzalı, başarısı kıtaları aşan fenomen dizi ‘Muhteşem Yüzyıl’ın avatar NFT’leri, dünyanın en popüler metaverse platformlarından biri olan The Sandbox’ta satışta..

14 Mart 2024 14:51

Barış Kılıç'ın şikayetlerinde karar açıklandı
Barış Kılıç'ın şikayetlerinde karar açıklandı Barış Kılıç, Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in cinsel saldırı görüntülerini çeken kişi olduğuna dair yapılan paylaşımlar hakkında şikayetçi oldu. Savcılık soruşturmada takipsizlik kararı verdi..

08 Mart 2024 15:31

Bahar dizisinin Timur'u için site açtılar
Bahar dizisinin Timur'u için site açtılar Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin kötü karakteri Timur'a tepki gösterenler tarafından bir tokatlama sitesi açıldı. Kızılcık Şerbeti'ndeki Fatih için de açılan sitenin bir benzeri olması ise dikkat çekti..

06 Mart 2024 17:45

Modanın kalbi onda atıyor!
Modanın kalbi onda atıyor! 2024 modasına yön veren ünlü modacı Emrullah Köroğlu başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor!.

01 Mart 2024 17:51

Aşkı en tutkulu yaşayan dizi çifti belli oldu
Aşkı en tutkulu yaşayan dizi çifti belli oldu Türkiye’nin en büyük soru cevap sitesi tarafından düzenlenen ankette 'Aşkı En Tutkulu Yaşayan Dizi Çifti' belli oldu. Esaret dizisindeki Mahassine Merabet ve Cenk Torun anketin birincisi oldu. Esaret hangi günler yayınlanıyor? Esaret'in konusu ne? Esaret'in oyuncuları kimler? Esaret son bölümde neler yaşandı?.

28 Şubat 2024 11:29

"İnci Taneleri" New York'ta! Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'yı buluşturan İnci Taneleri dizisinin ünü Amerika'ya ulaştı. Hayranları tarafından İnci Taneleri'nin görüntüsü dünyaca ünlü Times Meydanı'na yansıtıldı. İnci Taneleri'nin konusu ne? İnci Taneleri son bölümde ne oldu? İnci Taneleri Dilber kimdir? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor?.

20 Şubat 2024 14:50

Endless Art Taksim'de sanat şöleni!
Endless Art Taksim'de sanat şöleni! Endless Art Taksim, her gün sanatın sınırlarını genişleterek izleyicilere eşsiz bir deneyim sunmaya devam ediyor. Peki Şubat ayında Endless Art Taksim Sahnesi'nde Neler Var?.

11 Şubat 2024 21:51

“Şakşakçılar”, Atlas 1948’de 22 Şubat tarihinde sahnelenecek!
“Şakşakçılar”, Atlas 1948’de 22 Şubat tarihinde sahnelenecek! Fransız yazar Fred Radix’nin kaleme aldığı, Çağlar Çorumlu’nun yönetip, başrolünde olduğu “Şakşakçılar”, Atlas 1948’de 22 Şubat tarihinde sahnelenecek..

06 Şubat 2024 14:02

Azer Bülbül'ü canlandıracak isim belli oldu
Azer Bülbül'ü canlandıracak isim belli oldu Arabesk müziğin unutulmaz ismi Azer Bülbül'ün hayatı film oluyor. Sanatçının hayatını canlandıracak ismin Cihangir Ceyhan olacağı öne sürülüyor. Azer Bülbül kimdir? Azer Bülbül'ü kim oynayacak? Azer Bülbül'ün filmi ne zaman vizyona girecek?.

06 Şubat 2024 12:08

İyi Bir Aile Değiliz filminin galası ünlü isimleri bir araya getirdi!
İyi Bir Aile Değiliz filminin galası ünlü isimleri bir araya getirdi! Kaan Yıldırım, Erkan Kolçak Köstendil, Sarp Apak, Derya Karadaş, Şinasi Yurtsever, Asiye Dinçsoy, Melisa Doğu, Tarhan Karagöz, Nergis Çorakçı, Yakup Turgut ve Vedat Erincin’i kadrosunda buluşturan ‘İyi Bir Aile Değiliz’ filminin galası ünlü isimleri bir araya getirdi. .

04 Şubat 2024 21:34

Aşk Mevsimi'nde Şirin ve Ali Yaman’ın öpüşme sahnesi izleyenleri duygulandırıyor!
Aşk Mevsimi'nde Şirin ve Ali Yaman’ın öpüşme sahnesi izleyenleri duygulandırıyor! Senaryosunu Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi’nin kaleme aldığı, yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, Dilan Çiçek Deniz ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun başrollerini paylaştığı, Aşk Mevsimi 2 Şubat’tan beri seyircisiyle sinema salonlarında buluşmaya devam ediyor..

03 Şubat 2024 14:54

Güldür Güldür Show'a Mardin'den geleneksel ziyaret!
Güldür Güldür Show'a Mardin'den geleneksel ziyaret! Güldür Güldür Show, geçtiğimiz günlerde Mardin’in Nusaybin ilçesinden 50'ye yakın ilkokul öğrencisini, öğretmenleriyle birlikte konuk ederek özel bir provaya imza attı..

01 Şubat 2024 11:05

Barış Manço Kadıköy'de anılacak
Barış Manço Kadıköy'de anılacak Türkiye'nin efsane sanatçılarından olan Barış Manço, ölümünün 25'inci yıldönümünde Kadıköy'de anılacak. İşte Barış Manço anma programı....

31 Ocak 2024 16:17

Aşk Mevsimi’nden Sezen Aksu şarkısına özel klip!
Aşk Mevsimi’nden Sezen Aksu şarkısına özel klip! Aşk Mevsimi, hikayesi ile olduğu kadar şarkılarıyla da seyircilerin gönlünde taht kuracak..

29 Ocak 2024 11:07

Cem Yiğit Üzümoğlu, Özer Bal’ın ‘Seviyorsam’ şiirini seslendirdi!
Cem Yiğit Üzümoğlu, Özer Bal’ın ‘Seviyorsam’ şiirini seslendirdi! Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı bir Sugarworkz yapımı olan ‘Aşk Mevsimi’ 2 Şubat’ta sinema salonlarındaki yerini alacak..

23 Ocak 2024 11:17

Aşk Mevsimi film müzikleri listesi Spotify’da yayında!
Aşk Mevsimi film müzikleri listesi Spotify’da yayında! Yapımcılığını ve yönetmenliğini Murat Şeker’in üstlendiği, senaryosunu Ali Tanrıverdi ile Murat Şeker’in birlikte kaleme aldığı bir Sugarworkz yapımı olan ‘Aşk Mevsimi’ 2 Şubat’ta sinema salonlarındaki yerini alacak..

21 Ocak 2024 12:14

Madame Web filminden   yeni görseller yayınlandı!
Madame Web filminden yeni görseller yayınlandı! Marvel Evreni’nin en esrarengiz kahramanlarından Cassandra Webb’in köken hikayesi Madame Web filminden yeni görseller yayınlandı..

12 Ocak 2024 17:32

Gençler
Gençler "Kelime Oyunu" dedi! İbrahim Selim'in sunduğu "Kelime Oyunu" programı "2023 Yılında En Beğenilen TV Show Programı" seçildi..

12 Ocak 2024 14:59