"İnci Taneleri" New York'ta!

Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç ve Kubilay Aka'yı buluşturan İnci Taneleri dizisinin ünü Amerika'ya ulaştı. Hayranları tarafından İnci Taneleri'nin görüntüsü dünyaca ünlü Times Meydanı'na yansıtıldı. İnci Taneleri'nin konusu ne? İnci Taneleri son bölümde ne oldu? İnci Taneleri Dilber kimdir? İnci Taneleri hangi gün yayınlanıyor?

Berfin Sengil
20 Şubat 2024 - 14:50
Gündem

BKM yapımı, Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi İnci Taneleri'nin bir hayranı tarafından büyük bir jeste imza atıldı. Yılmaz Erdoğan'ın kaleme aldığı ve oynadığı dizinin bir hayranı İnci Taneleri ve BKM ekibine sürpriz yaptı.

New York'un simgelerinden olan Times Meydanı'nda İnci Taneleri dizisinin tanıtımı yayınlanırken, Yılmaz Erdoğan ve Hazar Ergüçlü'nün görüntüleri meydanı dolduran insanları tarafından seyredildi.

Yurt içi ve yurt dışında büyük bir hayran kitlesine ulaşan İnci Taneleri, New York'taki Times Meydanı'nda barkovizyondan gün boyu yayınlandı.

Yılmaz Erdoğan’ın canlandırdığı Azem Yücedağ ve Hazar Ergüçlü’nün canlandırdığı Dilber karakterinin bulunduğu sahne ile dizinin ünü oldukça geniş bir kitle ile bir kez daha buluştu.

İnci Taneleri'nin oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan, Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Yılmaz Erdoğan’dan İnci Taneleri” her perşembe saat 20.00'da Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin