Barış Kılıç'ın şikayetlerinde karar açıklandı

Barış Kılıç, Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in cinsel saldırı görüntülerini çeken kişi olduğuna dair yapılan paylaşımlar hakkında şikayetçi oldu. Savcılık soruşturmada takipsizlik kararı verdi.

Berfin Sengil
08 Mart 2024 - 15:31
Gündem

Kızılcık Şerbeti'nin Ömer'i Barış Kılıç, 2013 yılında Gökhan Demirkol ile Gamze Özçelik'in cinsel saldırı görüntülerini çeken kişi olduğuna dair sosyal medyada yapılan paylaşımlar hakkında şikayetçi olmuştu.

Kılıç'ın avukatı şikayet dilekçesinde, Barış Kılıç'ın popüler bir oyuncu olmasından dolayı geçmişte Gamze Özçelik ve Gökhan Demirkol'un tarafları olduğu dava ile ilgili paylaşımlar yapılmaya başlandığını ve cinsel saldırı sırasında videoyu çeken kişinin Barış Kılıç olduğu yönünde hedef alan paylaşımlardan söz açıldı.

Takipsizlik Kararı Verildi

DHA'nın aktardığı habere göre; şikayetin ardından Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Soruşturma neticesinde sosyal medya kullanıcısı olan şüphelilerin medyada yer alan haber içeriklerinden bahsettikleri, bu haberlerin halen gazetenin internet sayfasında durduğu, haberlerin yayından kaldırılmasına yönelik bir karar alınmadığı, bir kadına cinsel saldırı olayı ile ilgili medyada çıkan haberlere itibar ederek bununla yorum yapan şüpheliler açısından atılı suçun yasal unsurları oluşmadığından kovuşturmaya yer olmadığına karar verildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin