Barış Manço Kadıköy'de anılacak

Türkiye'nin efsane sanatçılarından olan Barış Manço, ölümünün 25'inci yıldönümünde Kadıköy'de anılacak. İşte Barış Manço anma programı...

Berfin Sengil
31 Ocak 2024 - 16:17
Gündem

Anadolu Rock müziğinin usta ismi; şarkıcı, besteci ve söz yazarı Barış Manço,ölümünün 25'inci yılında anılacak. Kadıköy Belediyesi’nin düzenlediği “Barış Manço’yu Sevgiyle Anıyoruz” anma programı, 1 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’da Caddebostan Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.

Anma programında Musa Göçmen, Ayşegül Aldinç, Cahit Berkay, Eda Baba, Ezgi Aktan, Ogün Sanlısoy ve Yasemin Mori gibi isimler Barış Manço şarkılarını seslendirecek.

Barış Manço’nun Kadıköy Moda’da bulunan ve sanatçının eşyalarının bulunduğu evi de anma programı kapsamında bugün ve yarın gezilebilir. Manço'nun evi 31 Ocak Çarşamba günü saat 00.00'a; 1 Şubat Perşembe günü ise saat 17.00’a kadar ziyaretçi edilebilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin