Magazin haberleri

Ayta Sözeri’den Saba Tümer’e çarpıcı açıklamalar!
Ayta Sözeri’den Saba Tümer’e çarpıcı açıklamalar! Ayta Sözeri, Hann Sahne’nin ev sahipliği yaptığı, Saba Tümer’in YouTube programı “Saba Tümer’le” de çarpıcı açıklamalarda bulundu..

27 Nisan 2024 11:13

Demet Özdemir geçmişe döndü
Demet Özdemir geçmişe döndü Oyuncu Demet Özdemir'in geçtiğimiz gün yaptığı geçmiş paylaşımı sevenlerinin dikkatinden kaçmadı. Bir İtalyan dergisine verdiği çekimlere yer veren Demet Özdemir akıma da gönderme yaptı..

26 Nisan 2024 15:50

Düzyatan çifti İstanbul trafiğine çözüm buldu
Düzyatan çifti İstanbul trafiğine çözüm buldu Oyuncu Engin Altan Düzyatan ve eşi Neslişah Alkoçlar geçtiğimiz gün motosiklette objektiflere yansıdı. Düzyatan, "Hava güzel olduğu zamanlarda motosiklet ile çıkıyorum. Neslişah ile bugün işlerimiz vardı onları hızlı bir şekilde hallettik. Motosiklet İstanbul trafiğinde büyük bir kolaylık sağlıyor." diye konuştu..

26 Nisan 2024 14:43

Neslihan Atagül ikinci kez Amerikan dergi kapağında!
Neslihan Atagül ikinci kez Amerikan dergi kapağında! Dünyanın birçok ülkesinden geniş bir hayran kitlesine sahip olan Neslihan Atagül Doğulu, Amerika’nın ‘Hola’ dergisine ikinci kez kapak oldu..

26 Nisan 2024 14:19

Kadir İnanır'dan haber var
Kadir İnanır'dan haber var Beynine pıhtı atması nedeniyle geçtiğimiz ay tedavi altına alınan usta oyuncu Kadir İnanır'ın son durumunu, hayat arkadaşı Jülide Kural açıkladı..

26 Nisan 2024 13:27

Melis Sezen'den makyajsız paylaşım!
Melis Sezen'den makyajsız paylaşım! Sadakatsiz dizisiyle tanınan oyuncu Melis Sezen'in sosyal medyadan yayınladığı makyajsız görüntüleri dikkat çekti..

26 Nisan 2024 12:50

Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle görüntülendi
Bülent Şakrak yeni sevgilisiyle görüntülendi Oyuncu Bülent Şakrak'ın Esra Akpınar ile aşk yaşadığı ortaya çıktı. Ceyda Düvenci ile ayrılık sebebi olduğu söylenen Akpınar konusunda Şakrak, "Arkadaşlar bizi bilen bilir, bilmeyen de kendisi bilir" dedi..

26 Nisan 2024 12:20

Ameliyat olan Hasan Can Kaya'dan yeni haber!
Ameliyat olan Hasan Can Kaya'dan yeni haber! Konuşanlar programıyla ünlenen Hasan Can Kaya, geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılmıştı. Kaya'nın taburcu edildiği öğrenildi..

26 Nisan 2024 12:06

Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan estetik düşüncesi!
Sıla Türkoğlu'ndan şaşırtan estetik düşüncesi! Kızılcık Şerbeti dizisinin Doğa'sı Sıla Türkoğlu, zaman zaman eski fotoğraflarıyla gündeme gelip estetik sorularına maruz kalıyor. Türkoğlu bu konuya bir kez daha açıklık getirdi..

26 Nisan 2024 09:50

Ünlü isimlerin alışveriş keyfi!
Ünlü isimlerin alışveriş keyfi! Mehmet Aslan, Demet Akalın, Aytaç Kara ve Oğulcan Çağlayan gibi isimler alışveriş yaparken objektiflere yansıdı..

26 Nisan 2024 09:14

Özçivit çiftinden romantik paylaşım!
Özçivit çiftinden romantik paylaşım! Fahriye Evcen'in spor şıklığıyla poz verdiği yeni paylaşımında Burak Özçivit'e de yer vermesi dikkatlerden kaçmadı..

25 Nisan 2024 16:01

Ebru Gündeş sahnede eşine gönderme yaptı
Ebru Gündeş sahnede eşine gönderme yaptı Geçtiğimiz günlerde bir mücevher toplantısı için sahne alan Ebru Gündeş'in eşine yaptığı yüzük göndermesi dikkat çekti. Ünlü sanatçının yüzük talebi sosyal medyada gündem oldu..

25 Nisan 2024 15:13

Arabeskin güçlü sesi Serkan Kaya'dan yeni tekli!
Arabeskin güçlü sesi Serkan Kaya'dan yeni tekli! Arabesk denince son yıllarda en çok akla gelen isimlerden Serkan Kaya, yeni teklisi "Ne Yazar" dinleyicilerin karşısına çıkıyor..

25 Nisan 2024 15:00

Tefo & Seko imparatorla listeleri sallayacak
Tefo & Seko imparatorla listeleri sallayacak “Kara Üzüm Habbesi” düetiyle tıklanma rekorları kıran Tefo & Seko, bu kez İbrahim Tatlıses imzalı “Tabi Tabi” ile dinleyicilerle buluşuyor..

25 Nisan 2024 14:51

Yalın'dan 20. yıl konserine özel hazırlık!
Yalın'dan 20. yıl konserine özel hazırlık! Ünlü şarkıcı Yalın, kariyerinin 20'nci yılına özel bir konsere hazırlanıyor. 31 Mayıs'ta Beşiktaş Stadyumu'nda vereceği konserle ilgili Yalın, "Sporcu gibi hazırlanıyorum. Antrenman yapıyorum. Daha sağlıklı beslenmeye çalışıyorum" diye konuştu..

25 Nisan 2024 14:32

Yeşilçam yıldızı kaza geçirdi
Yeşilçam yıldızı kaza geçirdi Yeşilçam’ın usta isimlerinden Ahu Tuğba'nın Los Angeles’ta trafik kazası geçirdiği öğrenildi. Acil şekilde ameliyata alınan Tuğba'nın operasyonu 8 saat sürdü..

25 Nisan 2024 14:15

Özge Gürel'den 'fedakarlık' açıklaması!
Özge Gürel'den 'fedakarlık' açıklaması! Oyuncu Özge Gürel bir dergiye verdiği röportajda, "Jestlere önem veririm, fedakarlık yapmayı sevmem" derken özel hayatı ve kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu..

25 Nisan 2024 13:10

Ünlü oyuncu hastanelik oldu
Ünlü oyuncu hastanelik oldu Oyuncu Tuvana Türkay hastanelik olduğunu açıkladı. Türkay, "Damar sağlığınıza dikkat edin, ihmal etmeyin" diye konuştu..

25 Nisan 2024 11:29