Arabeskin güçlü sesi Serkan Kaya'dan yeni tekli!

Arabesk denince son yıllarda en çok akla gelen isimlerden Serkan Kaya, yeni teklisi "Ne Yazar" dinleyicilerin karşısına çıkıyor.

Berfin Sengil
25 Nisan 2024 - 15:00
Magazin

Arabesk müziğin güçlü sesi Serkan Kaya, dinlemeye doyamayacağımız yeni bir çalışmayla sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yıllardır çıkardığı her şarkıda ses getiren Kaya, bu kez “Ne Yazar” isimli taptaze bir single ile görücüye çıkıyor. Sevgiliye sitem temalı slow parça, dertli aşıkların sesi olacak. “Ne Yazar” şarkısı, taşıdığı ruhla Serkan Kaya klasiklerinin en sevilen eserlerinden biri olmaya aday.

Dev Ekibiyle Kamera Karşısında

Şarkının sözlerini Cemal Safi’nin yazdığı çalışmanın müziği İsmet Topçu imzası taşıyor. Düzenlemesini Veysel Samanlıoğlu’nun üstlendiği “Ne Yazar”ın klibini ise ünlü yönetmen Kemal Başbuğ çekti. Başarılı orkestrasının eşlik ettiği klipte Serkan Kaya, dev ekibiyle birlikte hem gözlere hem de kulaklara hitap etti.

Serkan Kaya’nın yeni single çalışması “Ne Yazar”, 26 Nisan’dan itibaren tüm dijital platformlarda ve Poll Production YouTube kanalında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin