Özge Gürel'den 'fedakarlık' açıklaması!

Oyuncu Özge Gürel bir dergiye verdiği röportajda, "Jestlere önem veririm, fedakarlık yapmayı sevmem" derken özel hayatı ve kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Berfin Sengil
25 Nisan 2024 - 13:10
Magazin

Kiraz Mevsimi, Kızım Nerede?, Yıldızlar Şahidim gibi yapımlarda yer alan Özge Gürel, Alem dergisine konuk oldu. Ounculukla birlikte hayata karşı daha iştahlı bir yaklaşım geliştirdiğini ve sürekli olarak "Neleri kaçırıyorum" hissini yaşadığını söyleyen Gürel, bunun da kendisi için avantaj olduğunu belirtti.

Geçmişte yaptığı, "Jest severim, fedakârlık sevmem" sözlerini pekiştiren Özge Gürel, fedakârlığın kişinin benliğini hırpaladığını dile getirdi. Gürel, "Fedakârlık dediğimiz şey benliğimizi hırpalıyor bence. Kararlarımızın sorumluluğunu karşı tarafa yüklüyoruz. Daha büyük bir baskı olabilir mi? Sevgiyle esir etmek bu. Benim için dostlarımın, sevgilimin, ailemin bir şeyler feda etmesini neden isteyeyim ki? Sevdiğimiz insanı eksiltmek değil, çoğaltmak isteriz" dedi.

Hayata karşı iştahını ise Gürel, "Bu iştah aynı zamanda sürekli neleri kaçırıyorum hissini de getiriyor. Aynı anda her şeyi yapmak istiyorsun. Müthiş bir kaos. Oyunculuk o kadar alan açtı ki bana, bu iştah ve merak avantaja dönüştü. Yaptığım ve yapmak istediğim her şey, aynı zamanda amacıma da hizmet etmeye başladı. İçimdeki kaos da böylelikle düzene girdi" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin