Bahar dizisinin Timur'u için site açtılar

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisinin kötü karakteri Timur'a tepki gösterenler tarafından bir tokatlama sitesi açıldı. Kızılcık Şerbeti'ndeki Fatih için de açılan sitenin bir benzeri olması ise dikkat çekti.

Berfin Sengil
06 Mart 2024 - 17:45
Gündem

Show TV'nin bir diğer dizisi Kızılcık Şerbeti'nde Fatih karakteri için açılan tokatlama sitesinin benzeri Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? dizisindeki Timur karakteri için açıldı. 

Doğukan Güngör'ün canlandırdığı karakter için 'fatihi.tokatla.com' sitesi, seyircinin ilgisine sunulmuştu. Aynı durum bu kez Mehmet Yılmaz Ak'ın canlandırdığı karakter için yapıldı. 

Timur'un Bahar ve çocuklarına yaptıklarına sinirlenen dizi izleyicisi, 'timurutokatla.com' sitesinden karaktere öfkesini yöneltebiliyor.

Bahar: Uyanmaya Hazır Mısın? her Salı akşamı saat 20.00'da Show TV ekranlarında yayınlanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin