18-24 Mart | Bu hafta Zorlu PSM'de neler var?

Zorlu PSM bu hafta her yaştan misafirini sahnelerine bekliyor. Türkçe Pop müziğinin dönüşümünde en önemli rollerden birini üstlenen, müziği ve multidisipliner duruşuyla adından sıkça söz ettiren Mabel Matiz, 22 ve 23 Mart’ta Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde iki gün üst üste müzikseverlerle buluşuyor. Öte yandan 24 Mart’ta çocuklarının ve ebeveynlerinin keyifle eşlik ettiği Babyjazz ile ‘Yakala’ çocuklu aileleri müzik dolu bir dünyaya davet ediyor. "Enjoy the Silence", "Personal Jesus", "Just Can't Get Enough" gibi sevilen şarkılarının her notasıyla geçmişe yolculuk ettiren Depeche Mode'un unutulmaz melodilerinin yeniden canlandırılacağı “DEPECHE MODE PARTY” ise 23 Mart akşamı Zorlu PSM %100 Studio'da misafirlerini bekliyor.

Berfin Sengil
12 Mart 2024 - 16:35
Viral

Zorlu PSM'de 18-24 Mart haftası da dolu dolu bir kültür-sanat programı sunuyor.

1923 // 18 MART // TURKCELL SAHNESİ // 20.00

Çanakkale Zaferinin yıldönümü 18 Mart’ta 1923 Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izleyicilerini bekliyor. Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı, Zorlu Holding ve Grup şirketlerinin katkılarıyla gerçekleştirilen, başrollerinde başarılı oyuncular Kerem Alışık, Özge Özder ve Ece Dizdar’ın yer aldığı, sahne üstünde ve sahne arkasında 200 kişilik bir ekip çalışmasıyla 18 aylık hazırlık süreci sonunda sahneye taşınarak göz alıcı dekor ve multimedya tasarımıyla sanatseverlerle buluşan “1923” Mart ayında da tiyatroseverlerin yoğun ilgisiyle Zorlu PSM’de sahnelenmeye devam ediyor.

Kurtuluş Savaşı Müzesi’ne yapılan okul gezisi sırasında ortadan kaybolan dört arkadaş, kendilerini bir anda Mustafa Kemal’in Millî Mücadele’yi başlattığı Bandırma Vapuru’nda bulurlar. Bandırma’yı sarsan dalgalardan Meclis’in açılışına, Büyük Taarruz’dan Cumhuriyet’in ilanına uzanan; genç, yaşlı, çocuk, kadın ve erkek nice isimsiz Cumhuriyet kahramanının yarattığı Millî Mücadele serüvenini müzik, dans, muhteşem sahne tasarımı ve multimedya şovu eşliğinde soluk soluğa izleyeceksiniz. 100 kişilik dev kadronun bu eşsiz performansını kaçırmayın. 

ÖTEKİ // 18 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Cem Yiğit Üzümoğlu, Erdem Şenocak, Derya Karadaş ve Gökhan Yıkılkan’ın oyunculuk performansı; Deniz Göktürk Kobanbay'ın sahne, Ahmet Sesigürgil'in ışık, Okan Kaya'nın ses tasarımı ile birleşiyor ve izleyici için etkileyici bir tiyatro deneyimine dönüşüyor. Emin Alper'in Dostoyevski’nin ‘Öteki’ adlı aynı eserinden sahneye uyarladığı ve yönettiği aynı ismi taşıyan ilk tiyatro oyunu, özgün bir kara komedi Öteki 18 Mart akşamı Zorlu PSM’de.

CMXXIV // 19-20 MART // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Dünyanın dört bir yanında binlerce kez sahne alan Cem Yılmaz, "CMXXIV" adını taşıyan yepyeni stand-up gösterisiyle Zorlu PSM’de kahkaha dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilen bu özel gösteri serisi izleyicilere eğlenceli saatler yaşatıyor.

BANA KİMSE NE OLDUĞUNU ANLATMADI // 19 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 21.00

İbrahim Selim, 2016 yılında Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü kazandığı Dave rolüyle yeniden sahnelere döndü. İbrahim Selim, tek kişilik oyunu “BANA KİMSE NE OLDUĞUNU ANLATMADI” ile 19 Mart akşamı Turkcell Platinum Sahnesi’nde. 

BENGİ APAK & SARP APAK STAND UP // 19 MART // touché by N KOLAY // 21.00

Son dönemde kendi setlerini sahneleyen ve izleyenlerden tam not alan Bengi Apak ve Sarp Apak, 19 Mart akşamı touché by N Kolay sahnesinde iki ayrı şov ile seyirci karşısına çıkıyor.

TOZ // 20 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 19.00-21.00

Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan, çok kişiyle kesişen bu tek kişilik kadın oyunu, Hira Tekindor’un yönetiminde, Zerrin Tekindor’un performansıyla seyirciyle buluşuyor. Güzeller güzeli ev kadını anne ile titiz avukat babanın tek kızı Handan’ın ve onun hafızasından çıkıp gelen annesi Feri’nin öyküsünün anlatıldığı Toz, 1960’lardan bugüne uzanan anlatımıyla 20 Mart akşamı izleyicisiyle buluşuyor.

KİBRİTİN UCUNDA // 20 MART // %100 STUDIO // 19.00-21.00

Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun yazdığı, Kayhan Berkin’in yönettiği, Rıza Kocaoğlu’nun oynadığı Kibritin Ucunda, sezon boyunca %100 Studio’da izleyicisiyle buluşuyor. Kibritin Ucunda’da, 30’lu yaşlarının başında bir plaza çalışanı olan Kerem’in başarı hırsının, çocukluğunun ve küçük bir felaket sonrası ziyarete gelen geçmişinin gölgesinde, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşması anlatılıyor. 

UNFORGETTABLES BY CEMİL "SPRING SMILES" // 20 MART // touché by N KOLAY // 21.00

Başarılı yorumcu Cemil Sağyaşar, dünya müziğinde unutulmayan şarkılardan film melodilerine, Frank Sinatra'dan Tom Jones'a, Nat King Cole'dan Andy Williams'a uzanan bir genişlikte eşsiz ve zamansız şarkılardan oluşan projesi “Unforgettables by Cemil Sağyaşar” ile 20 Mart akşamı touché by N Kolay’da sahne alıyor.

BERK KARAN STAND UP // 21 MART // touché by N KOLAY // 21.00

Başına gelen en güzel şeyin annesiz babasız büyümek olduğunu düşünen Berk Karan tek kişilik stand up gösterisi ile 21 Mart’ta touché by N Kolay’da sahne alıyor.

MABEL MATİZ // 22-23 MART // TURKCELL SAHNESİ // 21.00

Mabel Matiz 2010’lu yıllarda Türk Pop müziğinin dönüşümünde en önemli rollerden birini üstlenerek, arayışının simgesi haline getirdiği müziği ve multidisipliner duruşuyla, piyasa kurallarının yeniden yazmaya başladı. Müziğinin birleştiriciliği ve ana akım müzikte açtığı yeni kulvar, onu kısa sürede toplumun bütün kesimleri tarafından dinlenen ve sevilen klasik bir sanatçı haline getirdi. Mabel Matiz 22 Mart’ta Zorlu PSM’de müzikseverlerle buluşuyor.

EVLİLİKTEN SAHNELER // 22 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Geçtiğimiz iki sezonu kapalı gişe sürdüren Evlilikten Sahneler, Turkcell Platinum Sahnesi'nde mart ayındaki tek temsiliyle tiyatroseverleri karşılıyor. Johan ve Marianne 10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan iki çocuk sahibi mutlu bir çifttir. Her şey her an planlı, her gün olması gerektiği gibidir. Her evli çift gibi bazı sorunlar yaşar, bu sorunları karşılıklı oturup konuşup mantıklı bir şekilde çözüp hayatlarına devam ederler. Ama yavaş yavaş karşılaştıkları sorunları eski yöntemlerle çözemediklerini fark ederler, kurdukları günlük planlar da aynı mükemmellikte işlememektedir. Ne yapacaklar? Gerçeklerle yüzleşebilecekler mi? Bu yüzleşmeyi nasıl karşılayacaklar? “ İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?” “aile nedir?” “şefkat nedir?” “aşk nedir ne değildir?” sorularına yanıt arayan Ingmar Bergman’ın kült filminden Kayhan Berkin tarafından tiyatroya uyarlanan ve Ece Dizdar, Öner Erkan, Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ile Naz Buhşem’in rol aldığı “Evlilikten Sahneler” seyirciyi, bu çiftin başına gelenleri yakından izlemeye davet ediyor.

FERİT ODMAN OUINTET // 22 MART // touché by N KOLAY // 21.00

Türkiye’nin caz sahnesinin önemli isimlerini bir araya getiren Ferit Odman Quintet, touché by N Kolay’da dinleyenleriyle buluşacak. Türkiye'de caz davulunun öncülerinden Ferit Odman; Downbeat dergisinden dört yıldızla taçlandırılmış olan Autumn In New York ve Nommo albümlerindeki quintet aranjmanlarına yer verecek.

BALİNA // 23-24 MART // TURKCELL PLATINUM SAHNESİ // 20.30

Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyun; Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in performanslarıyla “Balina”, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde temsillerini gerçekleştirmeye devam ediyor. Balina’nın sınırlı sayıdaki biletleri satışta.

DEPECHE MODE PARTY // 23 MART // %100 STUDIO // 21.00

"Enjoy the Silence", "Personal Jesus", "Just Can't Get Enough" gibi sevilen şarkılarının her notasıyla geçmişe yolculuk edip, müziğinin ritmiyle müzikseverlerin kalplerini birleştiren, herkesin hayatında derin izler bırakan ve hayranlarının asla vazgeçmediği Depeche Mode'un unutulmaz melodilerinin yeniden canlandırılacağı “DEPECHE MODE PARTY” 23 Mart akşamı Zorlu PSM %100 Studio'da hayranlarıyla buluşuyor.

DATE NIGHT WITH TUĞRUL TÜLEK // 23 MART // touché by N KOLAY // 21.00

‘Tuğrul Tülek ile Date Night Şarkıları’ oyuncu, yönetmen ve müzisyen olarak sanat dünyasında farklı disiplinlerdeki performanslarıyla tanınan Tuğrul Tülek’in yeni sahne projesi touché by N Kolay’da devam ediyor. Seyircinin de dahil olduğu interaktif gösteride, dünya müzik tarihinin en romantik, en klasik, en aşk dolu ya da anti-romantik şarkılarından oluşan seçkin bir repertuvar davetlilerini bekliyor.

UNSEEN EXTREME TOUR // 24 MART // ZORLU PSM // 13.00

Zorlu PSM’nin sahne arkasında merak edilen büyük ve büyülü dünyasını misafirlerinin ilgisine sunduğu UNSEEN Tour, şimdi macera ve adrenalin dolu genişletilmiş konsepti UNSEEN Extreme Tour ile ziyaretçilerini bekliyor. Bugüne kadar Zorlu PSM’de sahnelenen dev yapımların sahne arkasını tüm detayları ve anılarıyla sergileyen, her adımı keşif dolu UNSEEN Tour, “Vinç Katı”, “Grid Katı” ve “Ana Sahne Kedi Yolu” gibi daha yüksek ve dar alanların eklendiği yeni rotalarıyla UNSEEN Extreme konseptinde misafirlerini 24 Şubat tarihinde heyecan dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

AMADEUS // 24 MART // TURKCELL SAHNESİ // 20.30

Peter Shaffer tarafından kaleme alınan, dünya müzik tarihinin unutulmaz bestecileri Wolfgang Amadeus Mozart ile Antonio Salieri’nin eşsiz hikayesi “Amadeus” yeni sezon temsillerine devam ediyor. Usta yönetmen Işıl Kasapoğlu rejisiyle Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertaiment iş birliği ile tiyatroseverlerle buluşan oyunun başrollerini Selçuk Yöntem (Antonio Salieri), Tansu Biçer (Wolfgang Amadeus Mozart) ve Dilan Çiçek Deniz (Constanze Weber) paylaşıyor. Sahne önünde 35, sahne arkasında 20 kişiden oluşan toplam 55 kişilik dev ekibiyle sezonun en çok ses getiren prodüksiyonlarından birisi olan ve sahnelendiği her oyunda tüm biletleri tükenen Amadeus, dünyada bir ilk olan çalınabilir yazı karakteri sayesinde Pazarlama ve Reklamcılık alanlarında ödüller kazandı. 6 “Kristal Elma” ve 4 “Felis” ile bu ödülleri alan ilk ve tek tiyatro oyunu olmasının yanında “ADC 100th Annual Awards”ta “Logo” kategorisinde ödül alarak uluslararası alanda başarı kazandı. XX. Direklerarası Seyirci Ödülleri’nde Yönetmenimiz Işıl Kasapoğlu En iyi Yönetmen, Selçuk Yöntem Sürekli Mükemmeliyet, Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment En İyi Prodüksiyon, olmak üzere 3 dalda ödüle layık görüldü.

İBRAHİM SELİM İLE BU GECE // 24 MART // touché by N KOLAY // 21.00

Zorlu PSM’de geçtiğimiz sezonlarda her hafta Türkiye ve gündeme dair konuları ve farklı ilgi alanlarından ağırladığı sürpriz konuk sanatçıları ile seyirci karşısına çıkan İbrahim Selim’in sevilen şovu “İbrahim Selim ile Bu Gece” yeni sezonunda da izleyicilerini yeni mekanı olan Zorlu PSM touché by N Kolay’da bekliyor. 

UNSEEN TOUR // 24 MART // ZORLU PSM // 16.00

Zorlu PSM, sahne arkasındaki merak edilen büyük ve büyülü dünyasını UNSEEN Tour ile ziyaretçilerine açmaya devam ediyor. Bugüne kadar Zorlu PSM’de sahnelenen dev yapımların sahne arkasını, Işıkları, kostümleri, dekorları, kulisleri, Zorlu PSM’den yolu geçmiş tüm sanatçıları keşfetmek isteyenleri tüm detayları ve anılarıyla sergileyen, her adımı keşif dolu 90 dakika süren 5000 adımlık Zorlu PSM UNSEEN Tour, rehberli tur eşliğinde misafirlerini 24 Mart günü yolculuğa çıkarıyor.

BABYJAZZ İLE ''YAKALA'' // 24 MART // %100 STUDIO // 11.00-14.00

Bu yeni programda minikler her zamanki gibi cazın esaslı enstrümanları saksafon, kontrbas, gitar ve davulu yakından tanıyacak, popüler caz standartlarıyla birlikte seçili klasik eserlerin caz düzenlemelerini de dinleyecekler. Sadece müziği değil, dans performansını ve farklı sürprizleri de yakalayacakları bu deneyimi oturmak zorunda kalmadan, özgürce hareket ederek yaşayabilecekler. Çocukların aldığı keyfin yanı sıra ebeveynler, konforlu bir ortamda, kendilerine de hitap eden bir müzikle eğlencenin merkezinde olacak. Babyjazz ile ‘’Yakala’’ Zorlu PSM %100 Studio’da.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin