Viral haberleri

Aslı Özge imzalı
Aslı Özge imzalı "Faruk" ödüle doymuyor Fas’ta gerçekleştirilen 29. Tetouan Akdeniz Film Festivali’nde Aslı Özge’nin yeni filmi "Faruk", En İyi Erkek Oyuncu ve Eleştirmenler Jürisi En İyi Film ödüllerini kazandı..

08 Mayıs 2024 11:06

10 Mayıs | Bu hafta vizyonda neler var?
10 Mayıs | Bu hafta vizyonda neler var? Paribu Cineverse, sinemaseverleri 10 Mayıs Cuma günü de vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık (Kingdom Of The Planet Of The Apes), Süper Ajan Bernard: Görev Mars (Bei Ken xiong 2: Jinpai tegong), Çingene Kızı Zeugma, MAKKA: Cinn-i Azap, Gece Avı (Bloodline Killer), Beyaz Eşya, Süper Köpekler (The Barkers Pursuit of Adventure), Kırmızı Pabuçlar (The Red Shoes: Next Step), Görücü ve Cin Daveti filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor..

08 Mayıs 2024 10:40

13-19 Mayıs | Bu hafta Zorlu PSM'de neler var?
13-19 Mayıs | Bu hafta Zorlu PSM'de neler var? Zorlu PSM’de bu hafta tüm sahnelerde tiyatro, müzik ve her yaşa özel gösteriler devam ediyor..

07 Mayıs 2024 15:48

M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak”tan ilk poster geldi
M. Night Shyamalan imzalı “Tuzak”tan ilk poster geldi Bir baba ve genç kızının gittikleri bir pop konserinde karanlık ve uğursuz bir olayın merkezinde yaşadıklarını anlatan “Trap / Tuzak” filminin ilk posteri yayınlandı. Ünlü yönetmen M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği film, ülkemizde 9 Ağustos’ta sinemalarda olacak..

07 Mayıs 2024 15:41

"Yeter Artık" filminin oyuncusuz afişi yayınlandı Yönetmenliğini Murat Kuşçu'nun üstlendiği "Yeter Artık" filminin afişi seyircinin beğenisine sunuldu. Kadına şiddeti konu alan film, 17 Mayıs'ta vizyona girecek. Yeter Artık'ın konusu ne? Yeter Artık oyuncuları kimler? Yeter Artık ne zaman vizyona girecek? Yeter Artık ne anlatıyor?.

07 Mayıs 2024 10:05

İki Dünya Bir Aşk, TLC’de başlıyor
İki Dünya Bir Aşk, TLC’de başlıyor Süper zengin, “W” isimli webtoondan bir karakter olan Kang Chul ile gerçek dünyada bir cerrah olan Oh Yeon Joo arasında geçen aşk, fantastik bir hikayeye dönüşüyor. İki Dünya Bir Aşk, ilk bölümüyle 7 Mayıs Salı 14.00’te TLC’de başlıyor. Kaçıranlar ve tekrar izlemek isteyenler için ise hafta içi her sabah 08.30’da ve her gece film kuşağından sonra TLC’de ekrana geliyor..

06 Mayıs 2024 10:44

Huysuz Virjin'i oynayacak isim belli oldu
Huysuz Virjin'i oynayacak isim belli oldu Seyfi Dursunoğlu, Barış Manço ve Adile Naşit gibi isimlerin hayatları beyazperdeye yansıtılmayı bekliyor. Huysuz Virjin rolünü ise kimin canlandıracağı açıklandı..

06 Mayıs 2024 09:20

MUBI mayıs seçkisinin öne çıkan filmleri açıklandı
MUBI mayıs seçkisinin öne çıkan filmleri açıklandı Melisa Önel’den merakla beklenen Aniden, Radu Jude’nin çağımızı anlatan sivridilli taşlaması Dünyanın Sonundan Çok da Bir Şey Beklemeyin, Ross Kardeşler imzalı Gasoline Rainbow, Ryûsuke Hamaguchi'nin sinemaseverlere son hediyesi Kötülük Diye Bir Şey Yok, 2023 SİYAD En İyi Belgesel ödüllü Kavur ve çok daha fazlası MUBI izleyicisiyle buluşmayı bekliyor..

03 Mayıs 2024 11:40

7. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması'nın finalistleri belli oldu
7. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması'nın finalistleri belli oldu DenizBank ve Türkiye Sinema Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle düzenlenen 7. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması’nda “Dizi – Mini Dizi Yarışması”, “İlk Senaryo Yarışması” ve “Yapım Destek Platformu”nda yarışacak 10’ar finalist açıklandı..

03 Mayıs 2024 10:36

House of The Dragon’un kadrosuna yeni oyuncu!
House of The Dragon’un kadrosuna yeni oyuncu! Danimarkalı oyuncu Amanda Colin, House Of The Dragon’un ikinci sezonuna ‘Lady Jeyne Arryn’ karakteriyle dahil oluyor. Dizi, 17 Haziran’da ABD yayınından hemen sonra yalnızca BluTV’de olacak..

03 Mayıs 2024 10:28

Ödüllü yönetmen Selman Nacar'ın yeni filmi
Ödüllü yönetmen Selman Nacar'ın yeni filmi "Tereddüt Çizgisi" vizyonda! İstanbul Film Festivali’nden ödüller kazanan Selman Nacar’ın yeni filmi ‘Tereddüt Çizgisi’ bugün sinemalarda yerini aldı. Vizyon öncesi ünlü isimlerin katıldığı özel bir gösterim yapıldı..

03 Mayıs 2024 10:18

Sanatta askıda bilet dönemi!
Sanatta askıda bilet dönemi! 2013 yılında bir farkındalık projesi olarak ortaya çıkan Olten Filarmoni Orkestrası, 10 yılı aşkın süredir müzikseverlere unutulmaz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Özellikle son dönemlerde, dünyaca ünlü sanatçıları çok sesli müzik eşliğinde Türk izleyicilerle buluşturan orkestra, sadece sanatın değil, aynı zamanda toplumun bir parçası olmanın sorumluluğunu da taşıyor. Olten Filarmoni Orkestrası, farkındalık yaratarak ihtiyaç sahibi öğrenciler için askıda bilet uygulamasını başlattı..

03 Mayıs 2024 09:30

İstanbul CinéCollective, Beykoz Kundura'da başlıyor
İstanbul CinéCollective, Beykoz Kundura'da başlıyor Uluslararası Film Geliştirme Atölye Programı Kunduralab İstanbul Cinécollective’in ilki haziran ayında Beykoz Kundura'da başlıyor..

03 Mayıs 2024 09:28

3 Mayıs | Bu hafta vizyonda neler var?
3 Mayıs | Bu hafta vizyonda neler var? Birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 3 Mayıs Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Tarot (Horrorscope), Bakkal Amca: Mahmut Tuncer, Back to Black, Sobe: Sakallı Bebek, Çocuk Kalbi, Sinemada İtiraz Ediyorum, Üç Günlük Dünya, Grabuna, Şahsi Meselemiz Merkez Üssü Hatay, Küçük Prens Karlar Ülkesi (The Swiss Adventure), Tereddüt Çizgisi ve Hanna ve Minik Canavarlar (Hanna And The Monsters) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor..

03 Mayıs 2024 09:03

TOD’da mayıs heyecanı başlıyor
TOD’da mayıs heyecanı başlıyor TOD, mayıs ayında yepyeni ORIGINALS dizisi ‘Zamanın Kapıları’, başarılı filmleri ve çok özel içerikleriyle izleyicileri ekranlara bağlamaya hazırlanıyor. “Örümcek-Adam” serisinin en sevilen filmlerinden “Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde” (Spider-Man: Into the Spider-Verse) ve “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok”un (Spider-Man: No Way Home) yanı sıra bir Tarantino klasiği olan “Zincirsiz” (Django Unchained) gibi yapımlar mayısta TOD ekranlarında olacak..

02 Mayıs 2024 17:49

Radu Jude imzalı
Radu Jude imzalı "Dünyanın Sonundan Çok da Bir Şey Beklemeyin" MUBI'de! Kara komedinin usta ismi Radu Jude’den çağımızı anlatan çılgın bir taşlama. Dünyanın Sonundan Çok da Bir Şey Beklemeyin, 3 Mayıs’tan itibaren sadece MUBI’de. 2023 Locarno Film Festivali'nde Jüri Özel Ödülü'ne layık görülen, pek çok önde gelen sinema eleştirmeni tarafından 2023’ün en iyi komedileri arasında gösterilen Dünyanın Sonundan Çok da Bir Şey Beklemeyin, Rumen yönetmen Radu Jude’nin imzasını taşıyor..

02 Mayıs 2024 14:59

"İstanbul Ansiklopedisi"nin yönetmenine bir ödül daha! Selman Nacar, 43. İstanbul Film Festivali’nde ‘En İyi Yönetmen’ ödülünün sahibi oldu. Yönetmenliğinin yanı sıra senaryo, kurgu ve yapımcılığını da üstlendiği ‘Tereddüt Çizgisi’ ise En İyi Kadın Oyuncu ve FIPRESCI ödüllerine layık görüldü..

02 Mayıs 2024 09:16

Netflix'te Mayıs Ayında Neler Var?
Netflix'te Mayıs Ayında Neler Var? Mayıs ayı Netflix'te yeni sezon diziler ve yeni filmler izleyici karşısına çıkacak..

30 Nisan 2024 21:03