2 Broke Girls'ün yıldızı Kat Dennings hakkında bilmedikleriniz!

''Sevgilinin önemi yok bana arkadaş gerekli...''

resim yok
12 Nisan 2014 - 10:35
Röportaj

''Sevgilinin önemi yok bana arkadaş gerekli...''

Ekranların güzel oyuncusu Kat Dennings: ''Özel hayatımda hiçbir erkeğe ihtiyacım yok. Çünkü çok iyi arkadaşlarım var ve onlarla vakit geçirmeye bayılıyorum.''


Sex & The City'nin bir bölümünde küçük bir rolde görünüp ünlendikten sonra asıl başarıyı ülkemizde de gösterilen '2 Broke Girls' isimli diziyle kazanan Kat Dennings, yine gündemde.

Dennings şimdi de 'Thor' filminin ikinci bölümüyle karşımıza çıkıyor.

Dennings'le ilgili bilinmeyenleri Cosmopolitan dergisi derledi:

 

EVDE EĞİTİM GÖRDÜ

Ailesi tarafından evde eğitim görmesinin daha uygun olduğu düşünülen Kat Dennings, 14 yaşında okuldan ayrıldı.

Philadephia'da yaşarken, kızlarının oyunculuk yapabilmesi için ailece Los Angeles'a taşındılar. Daha ünlü olmadan soyadını Dennings'e çeviren güzel oyuncu, 2007 yılında verdiği bir röportajda ailesinin oyuncu olma isteğini 'Çok kötü fikir' şeklinde değerlendirdiğini açıkladı.'

 

'GÖĞÜSLERİM ZATEN BÜYÜK'

2 Broke Girls' dizisinde cesurca göğüslerini sergileyen Kat Dennings, sıklıkla silikon taktırdığı dedikodularıyla da uğraşmak zorunda kalıyor.

Silikon iddialarını kesin bir dille reddediyor ve göğüslerinin doğuştan büyük bir görünüme sahip olduğunu söylüyor.[reklam]

Burnunun ise, her fotoğrafta farklı görünmesini, kendisine yapılan photoshop azizliği olarak yorumluyor. Dudaklarındaki silikonu ise inkar etmiyor.

 

ASLA İÇKİ İÇMİYOR

2009 yılında bir dergiye yaptığı açıklamada bir erkeğe ihtiyacı olmadığını çünkü çok iyi arkadaşları olduğunu söylese de, '2 Broke Girls' dizisindeki rol arkadaşı Nick Zano ile 2011 yılında çıkmaya başladı.

Dennings, hâlâ 'sevgilinin önemi yok önemli olan arkadaşlar' diyor.

Güzel oyuncu içki içmiyor, alkol almıyor ve bunu yapan kişilerle aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmadığını söylüyor.

 

 

İPTAL EDİLEN O DİZİ GERİ DÖNÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin