Röportaj haberleri

Bülent İnal:
Bülent İnal: "Abdülhamid'in ruhuna girdim." Sultan Abdülhamid rolü ile izlediğimiz ve başarılı oyunculuğu ile bizleri kendisine hayran bırakan Bülent İnal, Al Jazeera kanalının El Mesaiyyat adlı kültür sanat programı ile canlı yayında bir röportaj gerçekleştirdi..

16 Mayıs 2018 13:56

Prison Break 6. sezon hakkında yeni açıklamalar!
Prison Break 6. sezon hakkında yeni açıklamalar! Prison Break beşinci sezon yürütücü yapımcılarından Vaun Wilmott yaptığı yeni açıklamada altıncı sezon fikirlerinin çoktan kafalarında var olduğunu belirtti..

06 Haziran 2017 15:56

Lost'un orjinal final fikri açıklandı
Lost'un orjinal final fikri açıklandı 6 sezon ve 118 bölüm süren efsane dizi Lost'un finalinden hayranları pek memnun kalmamıştı. Dizinin yaratıcısı Damon Lindelof, çekilmeyen alternatif final planını açıkladı..

11 Nisan 2017 16:50

Yıldız Çağrı Atiksoy başrol oynadığı Savaşçı'yı anlattı
Yıldız Çağrı Atiksoy başrol oynadığı Savaşçı'yı anlattı Savaşçı dizisi oyuncu kadrosuna katılan sevilen oyuncu Yıldız Çağrı Atiksoy projeyi ve canlandırdığı Aslı karakteri hakkında konuştu.

05 Nisan 2017 21:43

Fİ-Çİ-Pİ'nin dizi olmasından hayal kırıklığı yaşayanlar olacaktır
Fİ-Çİ-Pİ'nin dizi olmasından hayal kırıklığı yaşayanlar olacaktır Küçük yaşlardan beri sorgulayan biri... Öğrencilerinin öğrencisi olmaktan mutluluk duyan, “Biz” olabilmek için çabalayan bir anne… Türkiye sıralamalarında elde ettiği başarı ile hayatlarımıza dokunan Azra Kohen ile keyifli, samimi bir röportaj gerçekleştirdik. Fİ-Çİ-Pİ’nin dizi olma fikrinden rahatsız olanlara bir mesajı var: “Ön yargılarımızdan sıyrılmalıyız” diyor. Okurken kendi yolculuğunuzu sorgulayacağınız bir röportaj sizi bekliyor….

17 Şubat 2017 00:13

Chris Wood, dizisi Supergirl hakkında konuştu
Chris Wood, dizisi Supergirl hakkında konuştu Oyuncu Chris Wood, Mon-El ve Mxyzptlk arasındaki düşmanlığı ele aldı..

15 Şubat 2017 14:15

The Originals yeni sezonda zamanda sıçrayacak!
The Originals yeni sezonda zamanda sıçrayacak! Dizinin yaratıcısı Michael Narducci, yeni sezon için önemli ipuçlar verdi..

13 Şubat 2017 14:17

Barış Kıralioğlu: Sakalım rekor kırıyor
Barış Kıralioğlu: Sakalım rekor kırıyor Sıra dışı sakal modeliyle dikkat çeken, İçerde dizisinin Musa karakterini canlandıran oyuncusu Barış Kıralioğlu şöhret oldu. "Artık yolda yürürürken karşılaştığım herkes beni tanıyor" diyor. Karakterinin de çok sevildiğini ekliyor..

13 Şubat 2017 00:49

John Wick dizi mi oluyor?
John Wick dizi mi oluyor? 2014 senesinde yayınlanan başarılı aksiyon filmi John Wick, televizyon dizisi mi oluyor? Filmin yönetmeni soruları cevapladı..

01 Şubat 2017 12:01

Vikings'in yaratıcısı Meyers'ın karakteri ile ilgili açıklamalarda bulundu
Vikings'in yaratıcısı Meyers'ın karakteri ile ilgili açıklamalarda bulundu Ünlü aktör Jonathan Rhys Meyers beşinci sezonda Viking'e dahil oluyor. Dizinin yaratıcısı Michael Hirst, Meyers'ın karakteri ile ilgili açıklamalarda bulundu..

31 Ocak 2017 10:26

Orange Is the New Black'in 5. sezonu 3 günlük bir süreyi konu alacak
Orange Is the New Black'in 5. sezonu 3 günlük bir süreyi konu alacak SAG ödül töreninde E!'ye konuşan oyuncu Danielle Brooks, dizinin 5. sezonunun 3 günlük bir hikayeyi kapsayacağını belirtti..

30 Ocak 2017 12:40

Supernatural yapımcısı John Winchester'ın dönüşünün ipuçlarını verdi.
Supernatural yapımcısı John Winchester'ın dönüşünün ipuçlarını verdi. Görünüşe bakılırsa, Negan önüne çıkan herkesi öldüremiyor. Aktör Jeffrey Dean Morgan'ın iki ayrı dizideki, iki ayrı karakterini, Supernatural'ın yapımcısı ele aldı..

25 Ocak 2017 11:35

Timeless'ın yaratıcısı Lucy ve Wyatt ilişkisinin geleceği hakkında konuştu!
Timeless'ın yaratıcısı Lucy ve Wyatt ilişkisinin geleceği hakkında konuştu! Timeless'ın yürütücü yapımcısı Eric Kripke, Lucy ve Wyatt hakkında merak edilenleri açıkladı..

16 Ocak 2017 02:23

J.J. Abrams daha fazla reboot yapmayacağını açıkladı
J.J. Abrams daha fazla reboot yapmayacağını açıkladı Ünlü yapımcı J.J. Abrams orjinal yapımlara daha sıcak baktığını açıkladı..

09 Ocak 2017 14:05

It's Always Sunny in Philadelphia ile ilgil bilmedikleriniz
It's Always Sunny in Philadelphia ile ilgil bilmedikleriniz 12. sezonuna giren It's Always Sunny in Philadelphia setinden karelerle, dizi hakkında bilmedikleriniz..

04 Ocak 2017 10:35

Westworld yaratıcıları cevapladı: Dolores ne kadar değişti?
Westworld yaratıcıları cevapladı: Dolores ne kadar değişti? Westworld'ün muhteşem sezon finalinden sonra kafalarımız hala karışık. Dolores'in programlandığının dışında bir otonomiye kazanıp kazanmadığını yaratıcıları cevapladı..

12 Aralık 2016 11:49

Westworld’ün yaratıcıları ile sezon finali hakkında röportaj
Westworld’ün yaratıcıları ile sezon finali hakkında röportaj Dikkat: Final bölümü ile alakalı spoiler içermektedir. Westworld’ün birinci sezon finali birçok soruya cevap verdi. Labirentin merkezinde ne var? Man in Black’in gerçek kimliği ne? Arnold gerçekte nasıl öldü? Ama aynı zamanda birçok yeni soruya da sebep oldu. Bu sorulardan en önemlisi; isyancı ve yaratıcısından mahrum robotlarla istila edilmiş bir tema parkı dizinin ikinci sezonunda nasıl olacak?.

06 Aralık 2016 12:50

Abigail Spencer ile Timeless ve Rectify röportajı
Abigail Spencer ile Timeless ve Rectify röportajı Timeless son iki bölümüne girerken ve Rectify sondan bir önceki haftasındayken TVLine Abigail Spencer ile konuştu..

06 Aralık 2016 10:27