It's Always Sunny in Philadelphia ile ilgil bilmedikleriniz

12. sezonuna giren It's Always Sunny in Philadelphia setinden karelerle, dizi hakkında bilmedikleriniz.

Berfu Özlen
04 Ocak 2017 - 10:35
Röportaj

Glenn Howerton aslında çok da garip bir tip değil.

17-01/04/glen.jpg

Kadın düşmanı bir karakter olan Dennis'i canlandıran Glenn Howerton, dizinin en komik karakterlerinden. "Her zaman insanları rahatsız edecek kadar komik şeyler bulmayı becerebildim. Bence bu tarz şeyler çok komik" diyen Howerton bunun çok da kolay olmadığını ekledi. Aktörün özellikle çok zor bulduğu sahnelerden biri, tatil gemisi bölümünde geçiyormuş. 

Kaitlin Olson'ın idolü Julia Louis-Dreyfus

17-01/04/olson.jpg

Erkek domine komedi piyasasında, hangi kadın oyuncuyu örnek aldığı sorulduğunda aktrist Kaitlin Olson, tereddütsüz Julia Lous-Dreyfus ismini verdi. Olson için, ünlü aktristin en önemli rollerinden biri Seinfeld'deki Elaine rolüymüş. Kaitlin, "O müthiş bir komedyen" dedi ve beğendiği diğer kadın komedyenlere Gilda Radner, Carol Burnett ve Lucille Ball'ı da örnek gösterdi.

Kadro sadece gay dostu değil, onlar için eşcinsel hakları çok ama çok önemli!

17-01/04/rob.jpg

Eşcinsel bir karakteri canlandıran Rob McElhenney, iki annesi tarafından yetiştirilmiş ve bir de gay kardeşi var. McElhenney; "Biz Kuzey-doğu civarındaki en gay aileyiz. Bir şekilde ben farklı çıktım ve heteroseksüelim" dedi. 2016 yazında dizinin tüm oyuncu kadrosu Onur Haftası yürüyüşüne dahil oldu ve bu konuda konuşmalar yaptılar. 

Danny DeVito dizinin küfürlü diline çok şaşırmıştı!

17-01/04/mv5bmtqyndeyoti0m15bml5banbnxkftztgwmdi4mdgxmde-_v1_.jpg

Televizyon ve komedi efsanesi Danny DeVito'ya ilk işi olan Taxi ve şimdiki dizisi Sunny'nin en belirgin farkı sorulduğunda, "hiç kuşkusuz ki küfürlü dil" cevabını verdi. DeVito, Taxi dizisinde bir kere "Lanet olsun" dendiği için neredeyse çekimin durduruluğunu anlattı. Bazı şeylerin o günden bu güne değiştiği çok belli!

Kadro çok rahat ve çok uyumlu!

17-01/04/mv5bmtmwmji5ntiymf5bml5banbnxkftztcwmzu1odi4mg-_v1_.jpg

Dizi oyuncuları uzun süredir birbirlerini tanıyorlar ve bazıları birbiriyle evli! Danny DeVito, rol arkadaşları için "Kimse gergin değil, kimse birbirine sıkıntı çıkarmıyor. Herkes önce kendi egosunu kontrol altına alıyor" dedi. Televizyonun en ünlü komedyenlerinden de bu beklenirdi zaten!

Charlie Day sesinin ne kadar ilginç olduğunun farkında değil.

17-01/04/mv5bztywnjm5ztatntblmy00zjnkltkxndutzgq0yzexodq3yjc4xkeyxkfqcgdeqxvyntgzmjq1ndg-_v1_.jpg

Charlie Day'in en ilgi çekici özelliklerinden biri kesinlikle sesi. Ona özel ince sesler genellikle kızdığı, heyecanlandığı ya da sevindiği zaman çıkıyor. Enteresan bir şekilde aktör sesinin bu denli ilgi çektiğini diziye başlayana dek farketmemiş bile!

En az iki sezon daha!

17-01/04/mv5bmje4mta5ntc4nf5bml5banbnxkftztgwmtm5ntk5mdi-_v1_.jpg

Glenn Howerton, gelecek sezonun son bölümünde çok büyük bir süpriz olacağını ve bu süprizin bir sonraki sezonun gidişatını çok etkileyeceğini belirtti. Demek ki en az iki sezon daha dizi ekranlarda olacak!

Kadro senelerdir final bölümünün nasıl olacağını biliyor.

17-01/04/mv5bmjmymjcwnjg0mv5bml5banbnxkftztcwndywody4oa-_v1_.jpg

Dizinin yaratıcıları ve yıldızları Glenn Howerton ve Rob McElhenney, final tasarımı ile ilgili tüm kadroyu bilgilendirdiklerini söyledi. Her ne kadar bu çoğunluğun tercih etmeyeceği bir şey olsa da onlara göre bu çok zevkli. 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin