24: Live Another Day'in kadrosu genişliyor!

Ekranların efsane dizilerinden 24'ün televizyon ekranlarında yeniden dirilmesine sebebiyet veren mini seri 24: Live Another Day ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

resim yok
22 Ocak 2014 - 14:50
Magazin

Ekranların efsane dizilerinden 24'ün televizyon ekranlarında yeniden dirilmesine sebebiyet veren mini seri 24: Live Another Day ile ilgili yeni bilgiler gelmeye devam ediyor.

Bilindiği üzere bu yeni mini dizi ile birlikte Kiefer Sutherland, daha önceden sekiz sezon boyunca canlandırdığı Jack Bauer karakteriyle tekrar karşımıza çıkacak.

 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Dizinin yeni sezonu 05 Mayıs tarihinde iki saat süreli çift bölümle izleyicileri selamlayacak.

 

HİKAYE

Hikaye nasıl olacak? Dizinin bu sezonunda, 24'ün final sezonundan 4 yıl sonraya ve Londra'ya gideceğiz...

 

GERİ DÖNENLER

Geri dönen ise sadece Kiefer Sutherland değil.

 

Bunun dışında dizide önceden rol alan isimlerden Mary Lynn Rajskub, William Devane ve Kim Raver'ı da izleyeeğiz.

 

YENİ İSİMLER

Gbenga Akinnagbe, Giles Matthey, Judy Davis, Michael Wincott, Benhjamin Bratt ve Dexter‘dan tanıdığımız Yvonne Strahovski hikayenin yeni yüzleri olacaklar.[reklam]

TATE DONOVAN

Ve bir isim daha oyuncu kadrosuna eklendi: Tate Donovan

 

KARAKTERİ

The OC, Damages, Deception ve son olarak Hostages gibi dizilerde karşımıza çıkan Donovan dizide Mark Boudreau karakterine hayat verecek.

 

SİYASİ DANIŞMAN

Mark Boudreau; James Heller'in(William Devane) kızı Audrey Raines (Kim Raver) ile evli olan açıkgöz, zeki ve iradeli bir siyasi danışman olarak hikayedeki yerini alacak.

 

Tate Donovan, son dönemde karşımıza CBS'in yeni sezon dizilerinden Hostages'ta karşımıza çıkmıştı. Aktör dizide Brian Sanders karakterine başarıyla hayat vermişti.

 


 

HANNIBAL'IN 2. SEZON OYUNCU KADROSU GENİŞLİYOR! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin