25. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri sahiplerini buldu!

Bu yıl 25. kez düzenlenen "Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri" sahiplerini buldu. Ödül töreni, Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşirken, törenin sunuculuğunu ise oyuncu çift Ayşecan Tatari ve Edip Tepeli üstlendi. Gecede Merve Dizdar gibi başarılı oyuncular ödüllendirildi.

ozan
04 Ekim 2023 - 16:28
Viral

"25. Yapı Kredi Afife Tiyatro Ödülleri"nde, "Yılın En Başarılı Oyunu" kategorisinde kazanan "1984" olarak belirlenirken, "Yılın En Başarılı Yönetmeni" ise aynı oyunla Murat Daltaban oldu. "Yılın En Başarılı Kadın Oyuncusu" ödülü "Aşkın En Kısa Gecesi" oyunuyla Özlem Zeynep Dinsel'e verildi. "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" da "III. Richard: Niçin Yaptım" oyunuyla Hakan Gerçek olarak belirlendi.

Ödül töreninde "Yardımcı Kadın Oyuncu" ödülünü "Fosforlu Cevriye" oyunuyla Binnur Şerbetçioğlu, "Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü "Çember'in Anası" ile Tolga İskit, "Sahne Tasarımı" ödülünü "1984" oyunuyla Burat Etöz ve Cem Yılmazer, "Giysi Tasarımı" ödülünü "Tartuffe" oyunuyla Eylül Gürcan, "Sahne Müziği" ödülünü "Fosforlu Cevriye" oyunuyla Oğuzhan Balcı, "Genç Kuşak Sanatçısı" ödülünü "Talihsiz Çocuk Parkı Yaralanmaları" oyunuyla Yunus Eski, "Işık Tasarımı" ödülünü "1984" adlı oyunla Cem Yılmazer, "Hareket Düzeni (koreografisi)" ödülünü ise "Fosforlu Cevriye" oyunuyla Maral Ceranoğlu aldı.

Merve Dizdar'a ödülünü Zihni Göktay verdi

23-10/04/merve-dizdar-1696426354.png

"Yapı Kredi Özel Ödülü"ne layık görülen oyuncu Merve Dizdar'a ödülünü, usta oyuncu Zihni Göktay verdi. Dizdar, ödül konuşmasında "Oyun bitince perde kapanır, beraberce oynamaya devam edeceğimize inanıyorum ve sizleri çok seviyorum" dedi.

"1923 Müzikali"ne ödülünü Haldun Dormen ve Kerem Alışık verdi

"Haldun Dormen Özel Ödülü"nün sahibi "1923 Müzikali" ekibine ödülünü ise Haldun Dormen ve Kerem Alışık birlikte verdi. Gecede "Muhsin Ertuğrul Özel Ödülü", Prof. Dr. Cevat Çapan'a, "Cevat Fehmi Başkut Özel Ödülü" ise "Güzel Son" isimli oyunuyla Hakan Tabakan'a takdim edildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin