28 Mayıs 2023 Pazar Reyting Sonuçları!

28 Mayıs Pazar gününün en çok izlenenleri belli oldu! Fox'ta Ego, TV8'de Survivor 2023, TRT'de Teşkilat ve Show TV'de Güzel Günler ve Kanal D'de Yargı arasındaki rekabeti kim kazandı?

Volkan Usta
29 Mayıs 2023 - 10:39
Reyting

28 Mayıs 2023 Pazar gününün reyting sonuçları açıklandı.   

Total'de birinci sırada Fox TV'de yayınlanan "Fox'ta Erdoğan Açıklama Yapıyor" programı yer aldı. İkinci sırada "Fox'ta Akşener Açıklama Yapıyor" ve üçüncü sırada "Fox'ta Kılıçdaroğlu Açıklama Yapıyor" programları bulundu.

AB'de ise birinci sırada "Fox'ta Erdoğan Açıklama Yapıyor", ikinci sırada "Fox'ta Akşener Açıklama Yapıyor" ve üçüncü sırada "Fox'ta Kılıçdaroğlu Açıklama Yapıyor" programları yer aldı.

20+ABC izleyici grubunda ise birinci sırada “Fox'ta Erdoğan Açıklama Yapıyor'', ikinci sırada  “Fox'ta Akşener Açıklama Yapıyor”, üçüncü sırada “Fox'ta Kılıçdaroğlu Açıklama Yapıyor” yer aldı.

23-05/30/screenshot-1-1mll.jpg

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin