Nilsu Berfin Aktaş'tan hızlı alışveriş!

Son olarak Korkma Ben Yanındayım dizisinde yer alan Nilsu Berfin Aktaş objektiflere alışveriş yaparken yakalandı.

Berfin Sengil
02 Mayıs 2024 - 10:07
Magazin

Ekranların genç ve güzel oyuncusu Nilsu Berfin Aktaş, geçtiğimiz gün Zorlu Alışveriş Merkezi’nde objektiflere yansıdı. Öğlen saatlerinde tek başına alışverişe çıkan güzel oyuncu, bir süre mağazaları dolaşıp hızlıca alışveriş yaptı. Yeni sezon ürünlerini incelemeyi ihmal etmeyen güzel oyuncu, daha sonra soluğu meydan katında bir restoranda aldı. Menajeri ile yemek yiyip keyifli vakit geçiren Aktaş, restoran çıkışı hızlı adımlarla aracına yönelirken muhabirlerle karşılaştı.

Nilsu Berfin Aktaş, "Şevket Çoruh ve Günay Karacaoğlu’nun 'Bir Baba Hamlet' gösterisinin 500. oyununa gidiyorum. Geç kalmak istemediğim için hızlı adımlarla ilerliyorum" açıklamasında bulundu.

Şık AVM tarzı ile sevenlerinin beğenisini toplayan güzel oyuncu, muhabirlerin fotoğraf isteğini kırmayıp objektiflere poz verdikten sonra aracını bıraktığı vale noktasından teslim alarak AVM’den ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin