40 yıllık evlilik tek celsede bitti!

40 yıllık evlilik tek celsede bitti...

resim yok
10 Şubat 2014 - 09:38
Magazin

40 yıllık evlilik tek celsede bitti

Ünlü sanatçı Gökhan Güney, 40 yıl önce evlendiği üç çocuğunun annesi Fatma Güney’den tek celsede boşandı.

İşte detaylar:


Gökhan Güney boşandı!

 

TEK CELSEDE

Gökhan Güney, 40 yıl önce evlendiği üç çocuğunun annesi Fatma Güney’den tek celsede boşandı.

 

İŞTE BOŞANMA DİLEKÇESİ

Sanatçı, Anadolu Adalet Sarayı Aile Mahkemesi'nde açtığı boşanma davasının dilekçesinde;

"Evlendiğimizden beri var olan karakter uyumsuzluğu, üç çocuğumuz olmasına ve evlendiğimizden bu yana 40 yıl geçmesine rağmen giderilememiştir.

 

''BUNDAN BÖYLE...''

Bundan böyle karı-koca olarak birlikte yaşamamız da mümkün değildir" dedi.

 

HAKİM KARARI VERDİ

Hürriyet'in haberine göre; geçtiğimiz Perşembe günü görülen ve her iki tarafın da katıldığı duruşmada hakim, aralarında anlaşan Güney çiftinin boşanmalarına karar verdi.

 

GÜNEY'İN KARİYERİ

Gökhan Güney, 1954 yılında Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'nde doğdu. Arap asıllıdır. Yedi kardeşin en küçüğü olan Güney'in çocukluk hayatı bu mütavazı ilçede geçti. 1967 yılında İstanbul'a üniversitedeki ağabeyinin yanına ziyarete gelen Güney daha sonra bir konfeksiyon atölyesinde çalışmaya başladı.[reklam]

Askerlik çağına kadar tekstil işiyle uğraştı. Askerliğini Urfa'da bandocu olarak tamamladıktan sonra İstanbul'a geri döndü. Kısa süre sonra Fatma hanımla evlendi. Selim, Büşra ve Serhan isimli çocukları oldu.

 

Bir yandan iş hayatını devam ettiren bir yandan da Melahat Pars yönetimindeki Kadıköy Musiki Cemiyeti'ndeki eğitimini sürdüren sanatçı 1979 yılında 'Garibin Çilesi' isimli ilk albümünü müzik marketlere sundu. Aynı zamanda onun için bu yılardan sonra kariyeri resmi olarakta başlamış oldu.

Yeşilçam'da Banu Alkan, Seda Sayan, Oya Aydoğan ve Bahar Öztan gibi birçok isimle 20 filme imza attı. Ayrıca 9 filminde yönetmenliğini yaptı. 80'li yıların ilk yarısında peşpeşe yaptığı albümlerle ve hem oynadığı hem de yönettiği filmlerle adından çok sık söz ettirdi ve Arabesk–Fantezi Müziği'nin en başarılı isimlerden biri olmayı başardı.

 

2010'lu yılların başlarında İstanbul'un Kozyatağı semtinde 'Gökhan Güney Hatay Kebapçısı' adlı mekanı açmış, daha sonra da devretmiştir.

 

 

ÜNLÜ ÇİFTTEN ŞOK KARAR! 5 YILLIK EVLİLİK NEDEN BİTTİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin