8 Aralık | Bu hafta vizyonda neler var?

Her hafta birbirinden farklı filmlere ev sahipliği yapan Paribu Cineverse, sinemaseverleri 8 Aralık Cuma da yeni filmlerle buluşturuyor. Vizyonda yer alan filmlerin yanı sıra Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı, Haile 2: Var mı, Yok mu?!, Başka Bir Hayatta (Past Lives), Jeanne du Barry, Sessiz Gece (Silent Night) ve Viyana Operası Sahne Arkası (Backstage Wiener Staatsoper) filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunuluyor.

Berfin Sengil
08 Aralık 2023 - 10:17
Viral

Pek çok filmi dünyayla birlikte vizyona getiren Paribu Cineverse, bu Cuma da birbirinden farklı türde yerli ve yabancı filmleri vizyona getiriyor. Aksiyondan drama, belgeselden korkuya önemli yapımların vizyonda olacağı Cuma günü, sinemaseverlere farklı dünyaların kapılarını aralayacak. Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı, Haile 2: Var mı, Yok mu?!, Başka Bir Hayatta (Past Lives), Jeanne du Barry, Sessiz Gece (Silent Night) ve Viyana Operası Sahne Arkası (Backstage Wiener Staatsoper) filmlerinin vizyona girdiği 8 Aralık Cuma haftasının vizyon programı ve detayları www.paribucineverse.com üzerinden takip edilebiliyor. 

Bu Haftanın Öne Çıkanları

Ali Ayyıldız yönetmenliğinde vizyona girecek "Murat Göğebakan: Kalbim Yaralı", 2014 yılında vefat eden sanatçı Murat Göğebakan'ın hayat hikayesini konu ediniyor. Burak Sevinç, Tuvana Türkay ve Hande Soral’ın oyuncu kadrosunda bulunduğu filmde, ünlü müzisyen Murat Göğebakan’ın zorluklarla dolu hayatı anlatılıyor. Zorlu koşullarda süren hayatında yokluktan başlayıp şöhret basamaklarını adım adım çıkan Murat Göğebakan, bir yanda sağlık sorunlarıyla mücadele ederken diğer yanda kendisine yapılan ihanetle yüzleşmesi ağır bir darbe almasına neden olur.

Haftanın korku filmlerinden "Haile 2: Var mı, Yok mu?!", geçmişe hapsolmuş kabuslarla dolu bir evde yaşananları konu ediniyor. Evin çatlaklarından yatırların fısıldadığı lanet, evin ziyaretçilerini sonsuz bir kabusa hapseder. Her bir odada, geçmişteki hataları yankılayan bir ayna bulunur. Zamanın duvarların arasında hapsolduğu odada kabustan kurtulmak mümkün değildir. Gelen ziyaretçilerin günahlarıyla dolan bu evden çıkış mümkün değildir.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Celine Song’un üstlendiği "Başka Bir Hayatta (Past Lives)", farklı yollara savrulan iki çocukluk arkadaşının hikayesini konu ediniyor. Nora ve Hai Sung, birbirlerine derinden bağlı olan iki çocukluk arkadaşıdır. Ancak Nora’nın ailesinin Kore’den Kanada’ya göç etmesiyle birbirlerinden kopmak zorunda kalırlar. Birbirlerinden habersiz geçen yirmi yılın ardından kader onları New York’ta yeniden bir araya getirir. Birlikte geçirdikleri bir hafta boyunca aşkları ve geçmişleriyle yüzleşirler.

Johnny Depp’in başrolünde olduğu "Jeanne du Barry", sınıf atlamaya çalışan işçi sınıfından Jeanne Vaubernier'in, Kral 15. Louis ile tanıştıktan sonra değişen hayatını konu ediniyor. Jeanne'nin sayesinde zenginleşen sevgilisi Count du Barry, onu Kral ile tanıştırmak ister ve Richelieu Dükü aracılığıyla bir toplantı organize eder. Ancak görüşme beklenenden bambaşka geçer ve XV. Louis ve Jeanne, birbirlerine ilk görüşte aşık olur. Kral, Jeanne sayesinde yaşamın zevkini yeniden keşfeder. Ancak çok geçmeden skandal patlar. Kimse sokaklardan gelen bir kadını sarayda istememektedir.

Haftanın aksiyon filmi "Sessiz Gece (Silent Night)", oğlunun ölümünün sorumlularından intikam almak için suç dolu bir dünyaya adım atan acılı bir babanın hikayesini konu ediniyor. Noel arifesinde kavgalı iki çete arasındaki çatışma, Brian Godlock'un oğlunun ölümüyle sonuçlanır. Kendisini dilsiz bırakan bir yaralanmanın ardından iyileşmeye çalışan Godlock, adaleti kendi elleriyle sağlamak, oğlunun ölümümün intikamını almak için harekete geçer.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin