ABC kanalının dört dizisinin sezonu uzayabilir!

Amerikan ulusal kanallarından ABC üç yeni sezon dizisi ve bir de ikinci sezonu süren bir dizisi olmak üzere toplam dört dizisi için ek senaryo siparişleri verdi.

Amerikan ulusal kanallarından ABC, sonbahar döneminde ekranlara sürdüğü yeni sezon dizileri A Million Little Things, The Rookie ve The Kids Are Alright ile ikinci sezonuna giren komedi dizisi Splitting Up Together için ek bölüm senaryo siparişleri verdi.

ABC'DEN EK BÖLÜM SİPARİŞLERİ YOLDA!

Dizilerin yaratıcı ekiplerince hazırlanan senaryoların kanal yönetiminin onayından geçmesi halinde bu dizilerin sezon içindeki bölüm sayıları artmış olacak.

Kanal, geçtiğimiz günlerde bir başka yeni sezon dizisi olan komedi türündeki Single Parents için 9 bölümlük ek sipariş vermiş ve dizinin ilk sezon bölüm sayısını 13'ten 22'ye yükseltmişti.

ABC'nin bir diğer yeni sezon komedisi olan Roseanne spinoff'u The Corners'ın ise mevcut 10 bölümlük siparişi bulunuyor. Geçtiğimiz hafta gayet iyi reytinglerle yayın hayatına başlayan dizinin ilk sezon bölüm sayısının az tutulmasının nedeni ise oyuncu kadrosundaki isimlerin müsaitlik durumu.

Ek senaryo siparişi alan dizilerden A Million Little Things'in hikayesi; beklenmedik koşullar altında birbirine bağlanan Boston'dan bir grup arkadaşı merkezine alıyor. Gruptakilerin bir kısmı başarıya ulaşmış, diğerleri ise kariyer ve ilişkilerinde mücadele içindedir ancak hepsinin ortak özelliği yaşam içinde sıkışıp kaldıklarını hissetmeleridir. Gruptan birinin beklenmedik ölümü, diğerlerinin hayatlarını yaşamaya başlamaları için ihtiyaç duydukları uyanışı tetikleyecektir.

Sezonun dört bölümünü geride bırakan ve sosyal medyada en çok konuşulan yeni sezon dizileri arasında bulunan A Million Little Things sezonu, 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.9 reyting oranı ve 3.963 izleyici ortalaması ile sürdürüyor.

18-10/23/a-million-little-things-afis.jpeg

Senaryosu Alexi Hawley tarafından gerçek bir yaşam hikayesinden ilham alınarak kaleme alınan ve Nathan Fillion'ı Los Angeles Polis Departmanı'nın en yaşlı çaylağı John Nolan karakteriyle izlediğimiz polisiye dizi The Rookie geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi.

Dizi, ilk bölümüyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.0 reyting ve 5.426 izleyici rakamlarını elde etti.

18-10/23/the-rookie-afis.jpg

Hikayesi 1970'li yıllarda geçen ve geleneklerine bağlı İrlandalı katolik aile Cleary'leri merkezine koyan komedi dizisi The Kids Are Alright da geçtiğimiz hafta ekran macerasına başladı.

Dizi, ilk bölümüyle 18-49 yetişkin yaş kategorisinde 1.4 reyting ve 6.522 izleyiciyi rakamlarını yakalayarak ekran serüvenine fena başlamadı.

18-10/23/the-kids-are-alright.jpg

Emily Kapnek ve Ellen DeGeneres ikilisinin arkasında olduğu komedi dizisi Splitting Up Together ise geçtiğimiz hafta ikinci sezonuna giriş yapmıştı.

Sekiz bölümden oluşan ilk sezonunu 1.2 reyting oranı ve 4.317 izleyici ortalamasıyla tamamlayan dizi, yeni sezonuna 0.9 reyting ve 3.292 izleyici ile giriş yapmıştı.

"Splitting Up Together" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin