Ezel ekibi yeniden bir arada!

Cansu Dere ve Kenan İmirzalıoğlu'nun başrollerini paylaştığı Ezel dizisinin yıldızları yıllar sonra bir araya geldi.

Berfin Sengil
06 Mayıs 2024 - 13:34
Magazin

Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle bir döneme damgasını vuran Ezel dizisinin oyuncuları bir doğum günü kutlaması nedeniyle yeniden buluştu. Bu özel anları oyuncu Sedef Avcı, sosyal medya hesabından paylaştı.

Ay Yapım imzalı, Kerem Deren ve Pınar Bulut’un yazdığı, Uluç Bayraktar’ın yönetmenliğini üstlendiği dizi Kenan İmirzalıoğlu, Cansu Dere, Yiğit Özşener, Barış Falay, Haluk Bilginer ve Tuncel Kurtiz’in muhteşem performanslarıyla seyirciyle buluşmuştu.

Yönetmen Cem Karcı'nın doğum günü partisi için buluşan Ezel'in oyuncu kadrosunun mutluluğu objektiflere yansıdı.

Dizide Eyşan'ın kardeşi Bahar'ı canlandıran Sedef Avcı, paylaşımına, "Ezel on the rocks. İyi ki doğdun Cem" notunu düştü.

Ezel, Latin Amerika ülkelerine satılan ilk Türk dizisi olan ve 150 ülkeye satılmış ve 2010 yılında C21 Format Ödülleri’nde “En İyi Senaryo Formatı” ödülüne layık görülmüştü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin