Acemi Cadı'nın yıldızı artık bir mafya babası!

Reklamlarda dikkat çektikten sonra oyunculuğa adım atan Çağkan Çulha, şimdilerde ATV'de yayınlanan 'Kaçak' dizisinde 'Fatih' isimli bir mafya babasını canlandırıyor.

resim yok
07 Mart 2014 - 14:42
Röportaj

Mine Mutlu'nun ATV'de yayınlanan 'Kaçak' dizisinde rol alan oğlu Çağkan Çulha:

''Annemin çevresini hiçbir zaman kullanmam. Elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret eder, ahlaka uygun davranırsam karşılığını alacağıma inanırım.''


Reklamlarda dikkat çektikten sonra oyunculuğa adım atan Çağkan Çulha, şimdilerde ATV'de yayınlanan 'Kaçak' dizisinde 'Fatih' isimli bir mafya babasını canlandırıyor.

Rolü için imajını da yenileyen genç oyuncu, canlandırdığı bu karakter sayesinde rol skalasını da genişleteceğine inandığını söylüyor.

 

YENİ PROJESİNİ ANLATTI

Annesi rahmetli sinema oyuncusu Mine Mutlu'nun adını ve çevresini hiçbir zaman kullanmadığını ve kendi emeğiyle bir şeyler yapmak istediğini belirten oyuncu, yeni projesini anlattı...

İşletme okuduktan sonra oyunculuğu seçmenizi aileniz nasıl karşılamıştı?

İşletme okurken tekrar sınava girip Beykent Üniversitesi Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi Bölümü'nü kazandım. Arkadaşım bir reklam filminde oynamıştı, ben de ajanslara başvurdum. Reklamlarla başlayan serüvenim basamak basamak yükseldi.

Annenizle aynı mesleği yapmanın avantajını ya da dezavantajını yaşadınız mı?

Ben annemin çevresini hiçbir zaman kullanmadım, kullanmak istemem de. İşimi elimden gelenin en iyisini yapmaya gayret eder, her meslek dalında olduğu gibi o mesleğin ahlakına uygun davranırsam karşılığını alacağıma inanırım. Er ya da geç... Kendimi ispat edene kadar bu konu üzerinde çok görüş belirtmedim. İnsanların bu durumu yanlış değerlendirmelerini istemedim.

 

ROLE ALIŞACAĞIM

'Kaçak' dizisinde mafya babasının adamlarından birini oynuyorsunuz. Bu rol sizi zorladı mı?

Açıkçası çok hızlı geliştiği için ön hazırlık süreci için geniş bir zamanım olmadı. Diğer rollerdeki gibi günlük hayattan yeterince beslenebilecek bir rol değil.[reklam]

Daha çok kapalı kapılar ardında yaşanan farklı bir dünya aktarıldığı için özel hayatımda tecrübe etme, gözleme şansım pek olmadı. Bu boşlukları doldurmaya gayret ediyorum.

İzleyiciler sizi daha sıcak karakterlerde görmeye alıştı. Peki bu rolünüz için nasıl yorumlar alıyorsunuz?

İlk tepkiler gayet olumlu. Şu ana kadar olumsuz bir tepki almadım. Rol açıldıkça izleyici daha da tanıma fırsatı bulacak. Daha çok taze. Bunun cevabını sezon arasında sağlıklı verebilirim.

Kadroya sonradan dahil oldunuz; sete çabuk alışabildiniz mi?

Beklediğimden çabuk alıştım. Herkes samimi ve sıcakkanlı. Çabucak içlerine aldılar beni.

 

BASAMAKLARI YAVAŞ YAVAŞ TIRMANDIM

Reklam filmlerinden sonra sektöre hızlı bir giriş yaptınız. Dizilerde rol alıp dikkat çekeceğinizi düşünür müydünüz?

Oyunculuğa ilk başladığım zaman üç ayrı reklam filmimin üst üste döndüğünü gördüğüm oldu. Dediğiniz gibi biraz fazla hızlı bir giriş oldu bu. (Gülüyor) Reklam filmlerini çekerken bu işin keyfini almaya başlamıştım ve bu işe devam etmek istiyordum. Temennim o yöndeydi, nitekim öyle de oldu.

 

 

'KAÇAK' SON BÖLÜMÜYLE NE KADAR İZLENDİ? DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin