Acun Ilıcalı Exxen için Leyla ile Mecnun'u yeniden çekiyor!

Exxen sevilen bir diziyi daha yeniden çekiyor.

Merve Mutlu
23 Mart 2021 - 13:16
Gündem

tv8 ekranlarının sahibi olan başarılı televizyoncu Acun Ilıcalı'nın 1 Ocak'ta yayın hayatına başlayan dijital platfformu Exxen'in başarılı projeleri arasına bir yenisi daha katılıyor. Sihirli Annem dizisini yeniden çeken ve izleyicilerle buluşturan platform, Leyla ile Mecnun'u da yeniden izleyicilerine kavuşturmaya hazırlanıyor.

 21-03/23/mecnun.jpg

Sevilen oyuncu kadrosunda: Ali Atay, Ezgi Asaroğlu, Melis Birkan, Köksal Engür, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan,Serkan Keskin, Zeynep Çamcı, Müge Boz, Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve sevilen isimleri bir araya getiren Leyla ile Mecnun dizisi, yayınlandığı döneme büyük damga vuran bir absürt komedi dizisiydi.

Acun Ilıcalı Exxen için Leyla ile Mecnun'u yeniden çekiyor!

21-03/23/leyla.jpg

Yayınlandığı dönemden sonra da ilgiyle tekrar bölümleri izlenen dizinin fanatiklerini sevindiren haber Exxen'den geldi. Oldukça büyük bir hayran kitlesi olan fenomen dizi için Acun Ilıcalı kolları sıvadı.  Ilıcalı Leyla ile Mecnun dizisini geçen aylarda 10. yaşını kutlayan yönetmen Onur Ünlü çekecek. Yaz aylarında çekimlerine başlanması planlanan dizi için eski ekiple görüşmeler başladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin