Adım Farah listenin ilk sırasında!

Engin Akyürek ile Demet Özdemir'in başrolünde yer aldığı 'Adım Farah'ın başarısı sürüyor. 'Adım Farah', geçtiğimiz gün sosyal medyada en çok konuşulan dizilerden oldu. Adım Farah ne zaman final yapacak? Adım Farah'ın reytingleri nasıl? Adım Farah'ın konusu ne? Adım Farah'ta kimler oynuyor? Demet Özdemir kimdir? Engin Akyürek kimdir?

Berfin Sengil
30 Kasım 2023 - 11:15
Gündem

FOX'un iki sezondur yayınlanan dizisi 'Adım Farah' finale yaklaşırken seyircinin ilgisi sürüyor. Başrollerinde Engin Akyürek ile Demet Özdemir'in yer aldığı dizi,  Adba'nın 20-26 Kasım arasında 'sosyal medyada en çok konuşulan diziler' listesinde ilk sırada görüldü.

Sosyal medyanın en çok konuşulan dizisi olan 'Adım Farah'ı yine gündemden düşmeyen iki dizi takip etti.

Listenin ikinci sırasında cuma günleri Star TV'de yayınlanan 'Yalı Çapkını' ve üçüncü sırasında Kanal 7'de hafta içi her gün yayınlanan 'Kan Çiçekleri' yer aldı.

Listenin tamamı ise şu şekilde...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin