Agents of S.H.I.E.L.D. 5. sezon oyuncu kadrosunda kimler var?

Agents of S.H.I.E.L.D. 5. sezon oyuncu kadrosunda kimler olacak? ABC'nin Marvel dizisi Agents of S.H.I.E.L.D.'in yaklaşmakta olan 5. sezonu öncesinde yeni bir oyuncu kadrosu haberi geldi. Jeff Ward, dizinin yeni sezonunda tekrar eden bir rolle yer almak üzere kadroya dahil olan en yeni isim oldu.

Volkan Küçükel
06 Ağustos 2017 - 15:09
Gündem

ABC'nin Marvel dizisi "Agents of S.H.I.E.L.D."in yaklaşmakta olan 5. sezonu öncesinde yeni bir oyuncu kadrosu haberi geldi.

Jeff Ward (Manson's Lost Girls) dizinin yeni sezonunda tekrar eden bir rolle yer almak üzere kadroya dahil olan en yeni isim oldu.

WARD'IN KARAKTER DETAYLARI

Kilit bir rolle hikayeye gireceği belirtilen aktörün karakterinin detaylarıyla ilgili şimdilik bilgi verilmiş değil ancak karakterin sezonun birden fazla bölümünde önemli bir yer kaplayacağı belirtiliyor.

17-08/06/clark-gregg-twitter.png

JEFF WARD'IN KARİYERİ

Lifetime'ın Manson's Lost Girls isimli televizyon filminde Charles Manson'a hayat veren Jeff Ward ayrıca Syfy kanalının antoloji türündeki korku dizisi Channel Zero'nun No End-House isimli ikinci sezonunun ana erkek karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Aktör ayrıca Rosewood (Wyatt Montgomery), The Mentalist (Matthew Stoppard), Law & Order: Criminal Intent (Darwin Mondale) ve Body of Proof gibi çeşitli dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı.

17-08/06/jeff-ward-agents-of-shield.jpg

AGENTS OF S.H.I.E.L.D. 5. SEZON OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin yeni sezon kadrosunda Clark Gregg (Phil Coulson), Ming-Na Wen (Melinda May), Brett Dalton (Grant Ward), Chloe Bennet (Daisy Johnson), Iain De Caestecker (Leo Fitz), Elizabeth Henstridge (Jemma Simmons), Henry Simmons (Alphonso "Mack" MacKenzie) ve Jason O'Mara (Jeffrey Mace) gibi isimler yer alıyor.

17-08/06/jeff-ward.jpg

ABC Studios ve Marvel Television ortak yapımcılığında hazırlanan Marvel's Agents Of S.H.I.E.L.D.; Joss Whedon, Jed Whedon ve Maurissa Tancharoen üçlüsünce yaratılıyor.

AGENTS OF S.H.I.E.L.D. 5. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Yeni sezon çekimleri devam eden Agents of S.H.I.E.L.D.'in 5. sezonu 2018 senesinin ilk aylarında ABC ekranlarında prömiyerini gerçekleştirecek.

17-08/06/agents-of-hydra.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin