Ahsen Eroğlu'ndan ülkeyi terk etme açıklaması!

Ahsen Eroğlu'ndan "Yanlış anladınız!" açıklaması... Ahsen Eroğlu ülkeyi terk mi ediyor? Ahsen Eroğlu ne açıklama yaptı? Ahsen Eroğlu kimdir? Nereli? Kaç yaşında? Hangi projelerde yer aldı?

Pınar Alçiçek
24 Temmuz 2023 - 10:47
Magazin

Sandık başında görevli olarak yer alan genç oyuncu Ahsen Eroğlu, seçim sonucunun açıklanmasının hemen ardından “Bugün sandık başında dürüstçe çalıştım, sağ sol demeden herkese yardım ettim. Etmeye çalıştım değil, ettim. Çünkü ben böyle öğrendim. Kuralların dışına çıkılmasın diye çok çabaladım… Buna rağmen her şey karman çormandı. Sesini yükseltip azarlamaya kalktılar, her iş bilmeyenin tek bildiği bağırmak olduğu için maalesef dayanabileceğim son noktaya gelmiş bulunuyorum.

Söz verdiğim insanlara, iş arkadaşlarıma sözümü yerine getirip kendimi geliştirmek için bir çözüm yolları bulmaya gideceğim. Ne zaman olur bilemem ama insan gibi yaşamak istiyorum. Karşımdaki insanın gözünde ayrımcılık görmek istemiyorum. Neyse bu böyle uzar gider. İçinde sevgi ve dürüstlük olan herkese sarılıyorum… Efendim sevgiler…” açıklamasını yapmıştı.

23-05/30/66032.jpg

İLGİLİ İÇERİK

"YANLIŞ ANLAŞILDIM!"

Paylaşımının hemen ardından linçlenen Ahsen Eroğlu, geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Muhabirlerin bu konu hakkındaki sorularına cevap veren oyuncu, şu ifadeleri kullandı: 

"O konu hakkında çok konuşmak istemiyorum. Yanlış anlaşıldım. Ülkeyi hiçbir zaman terk etmek istemedim. Her zaman söylediğimin arkasında duran ve çalışkan bir insan olmaya çalıştım. Amerika'yla ilgili bir sürecim var. Orada eğitimle ilgili yapmak istediğim ve görmek istediğim yerler var. Burada ailem ve arkadaşlarım var. Hiçbir yere gitmiyorum. Kalbim temiz. İnsanlara karşı nefret duymuyorum"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin