Aile 1. bölümüyle bu akşam Show TV'de başlıyor! Aile oyuncuları kimler? Kim, kimdir?

Show TV'nin bu akşam 1. bölümüyle ekrana gelecek olan yeni dizisi Aile, güçlü kadrosuyla sevenlerinin karşısına çıkacak. Aile dizisi oyuncuları kimlerdir? Aile dizisi konusu nedir? Aile 1. Bölüm ne zaman başlayacak? Aile dizisi hangi gün başlıyor? Aile Aslan Soykan kimdir? Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Aile Devin kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Aile dizisi Cihan Soykan kimdir? Nejat İşler kimdir? İşte detaylar!

Volkan Usta
07 Mart 2023 - 13:15
Kültür Sanat

Show TV'nin kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken dizisi Aile bu akşam 1. bölümüyle başlıyor! Aile dizisi konusu nedir? Aile oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Aile dizisi 2. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Sizler için derledik...

İşte detaylar! Aile dizisi oyuncularını yakından tanıyalım!

23-03/06/kivanc-tatlitug.jpg

Aslan Soykan (Kıvanç Tatlıtuğ): Soykanların lideri. Ailesinin ruhunda bıraktığı hasarlarla mücadele ederken bir yandan ailesinin yıllardır devam ettirdiği karanlık işleri temizlemeye çalışır. Esprili ve eğlencelidir. 'Volta' adında bir gece kulübünün sahibidir. Devin'e aşık olmasıyla hayatındaki tüm dengeler değişir.

23-03/06/serenay-sarikaya.jpg

Devin Akın (Serenay Sarıkaya): İnsanların hayatlarına dokunmaya çalışan bir psikolog. Kendisi ve kız kardeşi Yağmur için hayatla tek başına mücadele etmiş, azimli bir kadındır. Kendisi gibi aileden yaralı Aslan'a aşık olması, onun miladı olacaktır.

23-03/06/nejat-isler.jpg

Cihan Soykan (Nejat İşler): Aslan’ın ağabeyi. Soykanların kara koyunu. 5 yıl önce ailesinden kopmuş, karanlık ve tekinsiz bir adama dönüşmüştür. Şimdi ise ihtiyacı olan tek şey, iyi bir psikologtur. 

23-03/06/nur-surer.jpg

Hülya Soykan (Nur Sürer): Aslan’ın annesi. Ailesinin mevcut düzenini korumak için her yolu mübah görür. Saplantılı sevgisiyle oğlu Aslan’ın ruhunu nasıl sakatladığının farkında değildir.

23-03/06/levent-ulgen.jpg

İbrahim Soykan (Levent Ülgen): Aslan’ın amcası. Zamanında ailenin başına kardeşi Yusuf’un geçmesini hala hazmedememiştir. Attığı her adımda Aslan’ın karşısına çıkmaktadır. 

23-03/06/canan-erguder.jpg

Leyla Soykan Sayıcı (Canan Ergüder): Aslan’ın ablası. Annesinin baskısını hayatının her döneminde üzerinde hisseden Leyla, istemediği bir evlilik yapmıştır. İki çocuk annesidir.

23-03/06/mert-denizmen.jpg

Tolga Sayıcı (Mert Denizmen): Soykanların damadı. Aynı zamanda şirketin muhasebe müdürü. Hülya’nın dayatmasıyla Leyla ile evlendirilmiştir.

23-03/06/emel-goksu.jpg

Seher Soykan (Emel Göksu): Aslan’ın kıymetlisi, demans hastası babaannesidir. Sivri dilli, inatçı bir kadındır.

23-03/21/yusra-geyik-500x500.png

Yağmur Akın (Yüsra Geyik): Devin'in kız kardeşi. Uçlarda yaşayan bir kadındır. Düzenli bir hayatı yoktur. Sadece hayattan aldığı keyifle ilgilenir. Dibe sürüklendiği bir noktada Devin’in yardımıyla hayatını düzene sokmaya çalışacak ve ablasının yanında yaşamaya başlayacaktır.

Aile bu akşam saat 20.00'de Show TV'de başlıyor...

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin