Derya Bedavacı'dan özel yorum!

Şarkıcı Derya Bedavacı bu kez "Dönebilsem" şarkısıyla dinleyicilerinin karşısına çıkıyor.

Berfin Sengil
27 Nisan 2024 - 11:45
Magazin

Ferdi Tayfur’un kült şarkısı “Dönebilsem”, Derya Bedavacı’nın benzersiz sesiyle buluşuyor. Aranjesinin Murat Bedavacı imzası taşıdığı parça, arabesk müzikseverlerin yeni hiti olacak. Söz ve bestelerinin yanı sıra eşsiz yorumculuğu ile kendisine sağlam bir dinleyici kitlesi edinen Derya Bedavacı, yeni şarkısıyla da müzikseverlerin beklentilerini karşılamış olacak. Sosyo-kültürel seviyesi nerede olursa olsun kişilerin ortak özelliğinin hayatta yaşanılan acılar olduğunu belirten Bedavacı, yeni şarkısıyla da duygulara derinden dokunacak. Yoğun bir konser temposunda olan yetenekli sanatçı en son "Tövbe" parçasını sevenleriyle buluşturmuştu.

Bedavacı, birkaç aylık aranın ardından dinleyicileriyle kült şarkı “Dönebilsem” ile buluştu. Yayınlandığı andan itibaren olumlu yorumları toplarken, sanatçının kendi evinde çektiği klipteki samimiyeti ise dikkat çekmeyi başardı. Derya Bedavacı aynı zamanda yeni bir albümün de müjdesini de paylaştı.

Damar Aşımı” olarak adlandırdığı seri albümün ilk parçası “Dönebilsem” olurken, art arda yayınlanacak olan yeni parçalar ise geçmişten günümüze gelen “damar” şarkılardan oluşacak. Arabesk müziğin en önemli sesleri arasında yer alan başarılı sanatçı Derya Bedavacı’nın son yorumu “Dönebilsem”, Sony Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin