Aile dizisi kalitesini 1. Bölümüyle gösterdi! 2. bölümde Devin ve Aslan arasında neler olacak?

Show TV'nin başrollerinde Serenay Sarıkya ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yer aldığı Aile dizisi sonunda ekran serüvenine başladı. Dizi senaryosu ve kadro kalitesiyle ekran hikayesine iddialı bir giriş yaptı. Peki Aile 1. bölümde neler yaşandı Aile 2. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Aile'nin 2. bölümünde neler olacak? Aile dizisinin konusu ne? Aile dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Aile dizisi nerede çekiliyor? Aile izle! Aile 1. bölüm izle! Kıvanç Tatlıtuğ kimdir? Serenay Sarıkaya kimdir? Aile 1. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
08 Mart 2023 - 09:30
Kültür Sanat

Show TV’nin Ay Yapım imzalı uzun süredir merakla beklenen yeni dizisi Aile dün akşam ilk bölümüyle seyirci ile buluştu. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı buluşturan dizi ekran yolculuğuna zirvede başladı.

23-03/08/aile-2-1678265580.jpg

Hem reytinglere hem sosyal medyaya damgasını vuran dizi ilk bölümüyle ABC120+’da 8.82 izlenme oranı (rating) 19.87 izlenme payı (share), AB’de 8.31 izlenme oranı (rating) 22.22 izlenme payı (share) elde ederek birinci oldu. Total’de ise 5.89 izlenme oranı (rating) 14.14 izlenme payı (share) elde etti. Dizi izleyicilerin beğenisini toplarken 12 saat boyunca da sosyal medya listelerinden inmedi.

23-03/03/aile-4.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Aile 1. bölüm tek parça full izle! 

Diziye dair sosyal medyada binlerce övgü dolu mesaj paylaşılırken #Aile etiketi 12 saat 50 dakika Twitter Türkiye’de TT listesinde yer aldı. Aynı zamanda Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya ve Nejat İşler' de uzun saatler boyunca listelerden inmedi.

23-03/03/aile-7.jpg

Aile dizisi 1. bölüm Tek Parça Full izle!

AİLE DİZİSİNİN 1. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Hikaye, Aslan ve Devin’in İzmir uçağında yollarının kesişmesi ile başladı. Aslan, acelesi olan ve taksi bulamayan Devin’i gideceği yere kadar bırakmayı teklif edince olaylar başladı. 

23-03/05/aile-10.jpg

Aile ilk bölüm izle!

Kardeşinin yanına hastaneye yetişmeye çalışan Devin, Aslan’ın arabasına bindi. Aslan, Devin’i bırakıp gidemedi. Kardeşi Yağmur ile ilgili sorunlarla ilgilendi. 

23-03/05/aile-3.jpg

Aile 1. bölüm HD izle! Aile ilk bölüm full izle!

Bu sırada Soykan ailesi meşhur sofralarında toplanmıştı çünkü Yusuf Soykan’ın doğum günüydü. Soykanlar için aile sofrası çok önemliydi, Aslan ise Devin’le tanıştığı ilk gün bu sofraya gelmeyerek kritik bir kuralı çiğnedi. Oğlu Aslan’a saplantılı bir bağlılık hisseden Hülya Soykan için bu büyük bir sorundu.

23-03/05/aile-6-1678009490.jpg

Aile FULL HD İZLE! Canlı izle!

ASLAN VE DEVİN’İN İLK BULUŞMASI ÇOK KONUŞULDU

Aslan ve Devin, İstanbul’a döndüğünde yeniden bir araya geldi. Devin, Aslan’ın kendisinde kalan ceketini geri götürünce Aslan, Devin’i buluşmaya ikna etti. İkili ilk randevusunda hiç tanımadıkları bir çiftin düğününe katılarak çılgınca eğlenip romantik anlar yaşadı.

23-03/05/aile-9.jpg

Aile 1. bölüm HD izle! Aile ilk bölüm full izle!

Gecenin sonunda Aslan, kendilerini takip eden bir araçtan kurtulmaya çalışınca Devin, Soykanlar ile ilgili internette gördüğü bilgilerin de etkisiyle gerildi. İkili arasındaki gerilim kısa sürede kavgaya dönüştü. Ancak Aslan, Devin’in peşini bırakmamaya kararlıydı.

23-03/08/aile-6-1678265795.jpg

DEVİN, SOYKANLARIN SOFRASINDA!

Aslan, Devin’i bir buluşmaya daha ikna etti ancak bu sefer gidecekleri yer çok önemliydi. Aslan, Devin’i evine yani Soykanların meşhur sofrasına getirdi. Başta Hülya olmak üzere herkesi şoke etti. Bu sırada finalde Aslan’ın eski sevgilisi Aysel’in bir trafik kazası geçirdiği görüldü. Hülya ile bir çekişmenin içinde olan Aysel’in bu kazası akıllara “Kazanın sebebi Hülya mı?” sorusunu getirdi. Hülya’nın, Devin ve Aslan ilişkisine karşı ne yapacağı ise şimdiden büyük bir merakla bekleniyor.

23-03/08/aile-2.jpg

AİLE'NİN 2. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Devin’in Aslan’a “Bizim gibi iki tane ruh hastasının bir arada mutlu olmasının imkanı yok!” dediği anların dikkat çektiği tanıtımda, ikili özel bir davete katılıyor. Aslan ve Devin’in geçirdiği romantik akşamın sonunda neler yaşayacağı merakla beklenirken, çiftin uyumu herkesi büyülüyor.

23-03/08/aile-3.jpg

Aile yeni bölümleriyle her salı saat 20.00’de Show TV’de...

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

İLGİLİ İÇERİK

Aile son bölüm izle! Aile 2. bölüm fragmanı izle!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin