Aile dizisinin setindeki kazanın akılalmaz detayları!

Show TV ekranlarında yayınlanan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'lı Aile dizisinin çekimleri esnasında korkutucu bir kaza yaşandı! Birçok kişinin yaralandığı o kaza hakkındaki detaylar ise kazanın ne kadar büyük olduğunu bir kere daha hatırlattı... Aile dizisi 11. bölüm yayınlanacak mı? Aile dizisinde nasıl bir kaza yaşandı? Serenay Sarıkaya hastaneye mi kaldırıldı? Kıvanç Tatlıtuğ hastaneye mi kaldırıldı?

Pınar Alçiçek
11 Mayıs 2023 - 12:35
Magazin

Show Tv'nin oyuncu kadrosuyla dikkat çeken Aile dizisinin 11. bölüm çekimleri devam ederken yürekleri ağızlara getiren bir kaza meydana geldi! Birçok yaralının olduğu o kaza hakkında ilk açıklama ise dizinin yapım şirketi Ay Yapım tarafından geldi... İşte o habere ilişkin detaylar!

23-05/10/aile-dizisi-oyuncu-kadrosu-aile-oyunculari-15696217_7516_amp.jpg

"İNCELEME BAŞLATILDI!"

Başrolünde Serenay Sarıkaya, Kıvanç Tatlıtuğ, Yüsra Geyik ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı o çok konuşulan Aile dizisi, bu sefer de haftaya Salı günü yayınlanması planlanan 11. bölüm setinde gerçekleşen kaza ile gündeme geldi... O korkutan kaza ise dizinin yapım şirketi olan Ay Yapım tarafından şu ifadelerle açıklandı:

"Aile dizimizin 11. bölümünün efektli final sahnesinin çekimleri sırasında üzücü bir hadise yaşanmıştır. Bazı çalışma arkadaşlarımızın yaralanmalarına neden olan bu olayın meydana gelmesine ilişkin olası hata ve ihmaller ile ilgili incelemeler başlatılmıştır. Hizmet alınan şirketler başta olmak üzere her türlü araştırma ve inceleme yapılacak ve tarafımızca sonuca ulaştırılacaktır. Bütün çalışma arkadaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" 

23-05/10/screenshot_2.jpg

KAZA NASIL MEYDANA GELDİ? HANGİ OYUNCU YARALANDI?

Aile dizisinin 11. bölüm final sahnesi çekimi esnasında Yusuf Soykan’ın (Tamer Yiğit) ölüm yıl dönümü sahnesi çekildiği öğrenildi. Aile üyeleri; Devin, Hülya, Leyla, Ceylan, Cihan, Aysel, İbo, Tolga, ve bazı korumalar ise Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanındaki çekimde hazır bulunurken korkunç kaza gerçekleşti.

Bomba yüklü aracın patlatılacağı sahnede Aslan (Kıvanç Tatlıtuğ) bomba konulan arabayı fark edecek ve hemen ardından o bombanın patlaması planlanıyordu. Fakat sahte patlama olması gereken yerde beklenmedik bir kaza meydana gelerek gerçek bir patlama yaşandı. Rüzgârın, alevleri büyütmesi ise set ortamında kaos yaşanmasına sebebiyet verdi.

Korkutan kazada dizinin Ceylan’ı İpek Çiçek, saçlarının önünden ve ellerinden, Nejat İşler sakalından ve Canan Ergüder saçından yara aldı.

23-05/11/galeri_400x400.jpg

AİLE DİZİSİ 11. BÖLÜM YAYINLANACAK MI? AİLE DİZİSİ 11. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

11. bölüm çekimleri bitmeden gerçekleşen bu talihsiz kaza, Aile dizisinin haftaya 16 Mayıs'ta yayınlanması planlanan o bölümünün yayınlanmayacağını düşündürttü... Yapım tarafından bu konu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin