Al Sancak'ın sezon finaline Pençe Timi'nin yepyeni operasyonu damga vurdu!

TRT'nin başrollerinde Uğur Güneş ve Gülsim Ali İlhan’ın yer aldığı Al Sancak dizisi sezon finaliyle ekrana geldi. Peki Al Sancak dizisinin 19. bölümde neler oldu? Al Sancak dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Al Sancak dizisinin konusu ne? Al Sancak dizisi nerede çekiliyor? Al Sancak dizisi 19. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Uğur Güneş kimdir? Al Sancak 2.sezonda neler olacak? Al Sancak reytinglerde kaçıncı oldu? Al Sancak 19. Bölüm izle!

Volkan Usta
16 Haziran 2023 - 11:52
Kültür Sanat

Al Sancak, TRT1 ekranındaki sezon finaliyle büyük ilgi görürken, #AlSancakDizisi etiketiyle sosyal medyada da çok konuşuldu.

23-06/16/al-sancak-19-bolum-53.JPG

Al Sancak’ın 19. bölümünde neler oldu?

Pençe Timi aniden gelen bir istihbaratla Atmaca Timi’nin de desteği ile büyük bir operasyona gitti. Ahtapot, bütün örgütleri etrafında toplamış büyük bir kaos peşindeydi. Pençe ve Atmaca Timleri birlik olup Ahtapot’un büyük eylemine engel olmayı başardılar.

23-06/16/al-sancak-19-bolum-24.JPG

Elizabeth’ten aldığı annesinin defteri ile Sacit’in karşına çıkan Nadia baştan sona her şeyi anlattı. Baba ve kız birlikte hasret giderirken Nadia, Elizabeth’i öldürmek için Sacit’in yanından ayrılarak çok zor bir operasyona çıktı. Nadia, Ahtapot’un onlarca elemanı arasında korunan Elizabeth’e Gülseren kılığında gitti. Nadia, Elizabeth’ten bilgisayarının şifresini öğrenerek içindeki gizli dosyalara ulaştı ve ardından Elizabeth’i öldürdü.

23-06/16/al-sancak-19-bolum-56.JPG

Gülseren hapisten çıkıp Nadia ile buluştu. Anne kız yıllar sonra hasret giderdi. Nadia son bir atılım yaparak Ahtapot’un New York’taki üssüne gidip yarım kalan hesaplarını tamamladı. Tek başına yurt dışına giden Nadia, Lilith’i de öldürerek operasyonu bitirdi.

23-06/16/al-sancak-19-bolum-29.JPG

Çelebinin mekânında muhteşem bir düğün organizasyonunda Süleyman ve Bahar evlendi. Sacit, Gülseren dâhil bütün çiftler düğüne katıldı. Ali, kardeşi Sedef ve Aras’ın ilişkisine onay vererek kardeşini istemek için gelebileceklerini söyledi. Herkes gönlünce eğlenirken Nadia Ahtapot’tan getirdiği çok gizli bir bilgiyi timle paylaştı. Pençe Timi son ve en büyük operasyon için yola çıktı.

23-06/16/al-sancak-19-bolum-1.JPG

Al Sancak yeni sezonda da yeni bölümleriyle TRT 1'de...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin