Alexandra Chando The Vampire Diaries dizisinde!

Kısa ömürlü dizi The Lying Game'de izlediğimiz Alexandra Chando, The Vampire Diaries'ın sezon ortası prömiyerine konuk oyuncu olarak katılıyor.

Volkan Küçükel
23 Aralık 2016 - 11:54
Gündem

Sekizinci ve final sezonu devam eden The Vampire Diaries, 09 Aralık'ta ekranlara gelen "The Next Time I Hurt Somebody, It Could Be You" bölümüyle 13 Ocak'a kadar sürecek bir araya girdi. Sadece dokuz bölüm sonra veda edeceğimiz diziden oyuncu kadrosu haberleri gelmeye devam ediyor.

THE LYING GAME'İN İKİZİ KONUK OYUNCU!

Son olarak Freeform o zamanki ismiyle ABC Family'nin kısa ömürlü gençlik-gizem dizisi The Lying Game'de izlediğimiz Alexandra Chando, The Vampire Diaries'ın sezon ortası prömiyerine yani önümüzdeki ilk bölüme konuk oyuncu olarak katılıyor.

KARAKTER DETAYLARI

Oyuncuyu, 13 Ocak'ta yayınlanacak "We Have History Together" isimli bölümün hikayesinde Tara isminde genç bir doktor olarak göreceğiz.

Dizide Damon Salvatore karakterine başarıyla hayat veren Ian Somerhalder'ın yönetmenliğini üstlenecek olması nedeniyle de dikkat çeken bölümde Tara, karanlık ruhların izini sürmeye devam eden Salvatore kardeşler tarafından bir testten geçirilecek.

16-12/23/the-lying-game.jpg

CHANDO'NUN KARİYERİ

İkiz kardeşler Sutton Mercer ve Emma Becker'ı canlandırdığı The Lying Game'in bitişinin ardından çeşitli televizon dizilerinde konuk oyuncu olarak izlediğimiz 30 yaşındaki aktris Castle (Mandy Sutton), Hindsight (Noelle) ve Outcast (Lisa Peyton) gibi dizilerde karşımıza çıktı.

The Vampire Diaries "We Have History Together" isimli bölümle kaldığı yerden devam edecek.

Bölüm ve sezonun geri kalanı hakkındaki beklentilerinizi bizimle paylaşmayı ihmal etmeyin!

'The Vampire Diaries' 8. sezon 8. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin