Ali Gözüşirin, İtalyan basınında!

Sevmek Yüzünden filmiyle çok sevilen Ali Gözüşirin, İtalya'da bir siteye verdiği röportajda kariyeri hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Berfin Sengil
17 Nisan 2024 - 09:12
Magazin

Başarılı oyuncu Ali Gözüşirin, İtalya’da bir internet sitesine röportaj verdi. Oyuncu olmaya izlediği bir oyun sonrasında karar verdiğini söyleyen Gözüşirin, yer aldığı projeler hakkında da bilgiler verdi.

Geçtiğimiz ay vizyona giren romantik komedi türündeki “Sevmek Yüzünden” filminde Ayça Ayşin Turan, Serhat Teoman, Ezgi Şenler, Ali Yoğurtçuoğlu, Yasemin Yazıcı, Gizem Kala, Yıldız Kültür ile başrolü paylaşan Ali Gözüşirin karakterine de değindi. Gözüşirin, filmdeki karakterinin hırslarını kontrol edemeyip sonunda bu hırslarının kurbanı olduğunu belirtti. 

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin