Alper Kul: "Yoksa poz vermem!"

Başarılı oyuncular Alper Kul ve Aylin Kontante, doğum günü alışverişinde objektiflere yansıdı. Kul, basın mensuplarından bir ricada bulunurken, "Yoksa poz vermem" dedi. Peki Alper Kul ne ricada bulundu?

ozan
10 Ekim 2023 - 09:54
Magazin

Mutlu bir evlilik sürdüren Alper Kul ve Aylin Kontante çifti, geçtiğimiz gün Metropol İstanbul'da görüntülendiler. Oğulları Arel'in yeni yaşını Hupalupa Aile Eğlence Merkezi'nde kutlayan Alper Kul ve Aylin Kontante çifti objektiflere mutluluk pozu verdiler.

23-10/10/alper-kul-aylin-kontante-3-1696921757.png

'Bana saç ekleyin'

Samimi ve doğal hareketleriyle dikkat çeken çift, fotoğraf çektirdiği esnada Alper Kul'un isteği gazetecileri şaşırttı. Kul, "Lütfen fotoşop ile bana saç ekleyin yoksa poz vermem." diyerek güldürdü.

Her şeyin yolunda gittiğini dile getiren çift, "Bugün oğlumuzun doğum günü. Ailece ve çocukların arkadaşlarıyla birlikte doğum günü organizasyonu yapalım dedik." dedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin