Analı Oğullu'nun Merdan'ından ilginç açıklamalar!

''Oyuncular kendilerine Demet Akbağ'ı örnek almalı...''

resim yok
24 Mayıs 2014 - 11:55
Magazin

 ''Oyuncular kendilerine Demet Akbağ'ı örnek almalı...''

 

'Analı Oğullu' dizisinde bir ağanın sağ kolu olan 'Merdan' karakterini canlandıran Durul Bazan, Yüksel Aytuğ'un sunduğu 'Medyatik' programına katıldı.

 

İşte Bazan'ın programdan bazı açıklamaları:


* Mardin'i ilk ziyaret ettiğimde o kente aşık oldum. Daha sonra 'Analı Oğullu' dizisinden teklif geldiğinde rolüme hazırlanmak için bir hafta kadar Mardin'de kaldım.


* Demet Akbağ, tiyatro ve sinemamızın son 15 yılına damgasını vurmuş bir kadın oyuncu. Onun gibi oyunculardan Türkiye'de çok yok, kendisi bu yüzden çok önemli. Bütün oyuncuların onu örnek alması gerekiyor.


* Hiçbir romanın beyaz perde uyarlaması iyi olmadı. Romanlar dizilere uyarlandığında da başarılı olmuyor. 'Kurt Seyit ve Şura' dizisi için de bu böyle oldu...[reklam]

* Geçmişte sunduğum 'Gecekondu' programını kendim kaldırttım. Konuk bulmakta hiç zorluk çekmiyorduk; gelen konuk "Bir daha gelirim ben" diyordu. Tamamen kendi rahatsızlıklarım yüzünden bir sabah yapımcımıza telefon açtım ve programa devam etmek istemediğimi söyledim.

 

İstediğim tek bir şey vardı programla ilgili, o olmadı. Ama bu istediğim para değildi. Programın vebali tamamen bana aittir.

 

 

CEM YILMAZ'IN VAZGEÇİLMEZ TUTKUSU! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin