Andy Garcia 'Kurtlar Vadisi'ne geri dönüyor!

'Kurtlar Vadisi Pusu' bomba gibi geliyor!

resim yok
03 Eylül 2014 - 13:13
Magazin

Bir kez daha!

 

'Kurtlar Vadisi Pusu' bomba gibi geliyor!

Kurtlar Vadisi Pusu yeni sezonda bomba gibi bölümlerle izleyicilerle buluşacak.

Türkiye'nin efsane dizisi Kurtlar Vadisi Pusu, 12. senesine bomba gibi girmeye hazırlanıyor. Bu doğrultuda yeni sezonda izleyicilere büyük bir sürpriz hazırlandı.

 

KİM BU DÜŞMAN?

Polat Alemdar karşılaştığı düşmanların en büyüğüyle bir kez daha yüz yüze geliyor. Peki kim bu düşman?

 

USTA AKTÖR BİR KEZ DAHA...

'Andy Garcia' Kurtlar Vadisi Pusu'da... Ünlü oyuncu bugün İstanbul'a geliyor…

Eylül'de yeni bölümleri ile Kanal D'de ekrana gelecek olan fenomen dizi 'Kurtlar Vadisi Pusu'nun yeni sezon bölümlerinde oynayacak olan Hollywood'un efsane oyuncularından Andy Garcia Türkiye'ye geliyor!

 

SEKİZ SENE ÖNCE...

Mehmet Çelebi'nin büyük desteğiyle birlikte 'Kirli Kedi ortaklığı' ile gelen Andy Garcia, sekiz sene önce Kurtlar Vadisi'nde Sharon Stone ile birlikte rol almıştı.[reklam]

'Kurtlar Vadisi Pusu'nun, geçtiğimiz sezonki muhteşem finalinde merak edilen tüm soruların cevap bulacağı yeni sezon ilk bölümünde, dünyaca ünlü oyuncu Andy Garcia muhteşem performansıyla Amon karakterine tekrar hayat verecek!

 

BUGÜN GELİYOR

Andy Garcia, dizinin çekimlerine katılmak için bugün İstanbul'a geliyor. Çekimlerin 3-4 gün sürmesi planlanıyor.

Perşembe akşamları milyonları ekran başına toplayan 'Kurtlar Vadisi Pusu', Eylül'de Kanal D ekranında, yine kendi gününde ve kendi saatinde tiryakileriyle buluşacak.

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU' 230. BÖLÜM FRAGMANI İÇİN TIKLAYIN!

 

POLAT ALEMDAR VE AMON KOZLARINI PAYLAŞIYOR

Kurtlar Vadisi'nin yeni sezonunda eski düşman birkez daha yüzünü gösterecek. Bu defa Amon, Polat Alemdar'ın topraklarında...

 

 

SAVCI LEYLA'YA MUHTEŞEM TEKLİF! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin