Arka Sokaklar dizisine iki yeni oyuncu katıldı!

Kanal D ekranlarının uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar'ın kadrosuna iki yeni oyuncu katılıyor. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
20 Mart 2019 - 16:18
Yeni Bölüm

Başrollerinde Şevket Çoruh, Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu gibi isimlerin yer aldığı, Türkiye'nin en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan Arka Sokaklar'ın kadrosuna iki yeni oyuncu katılıyor. Ekran hayatının 13. yılında olan Arka Sokaklar'ın kadrosuna dahil olan oyuncular ise Elif Çelikcan ve Ferdi Alver oldu.

19-03/20/elif.png

Her bölümü birbirinden heyecanlı olan ve aksiyonun eksik olmadığı polisiye türünün Türkiye'deki en başarılı temsilcisi olan dizide Elif Çelikcan başarılı ve tuttuğunu koparan bir avukat olan Müge karakterini canlandıracak. 

Ferdi Alver ise dizide, zengin iş insanı olan Asaf karakteri ile karşımıza çıkacak. 

19-03/20/ferdi.png

Yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği dizi, her cuma akşamı saat 20:00'da Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin