Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor! Bu komiserin gözü çok “Kara”!

Diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara da dahil oldu. Peki Arka Sokaklar 651.bölümde neler oldu? Arka Sokaklar 652. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Arka Sokaklar 652. bölümde neler olacak? Arka Sokaklar dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Oyuncu kadrosunda kimler var? Arka Sokaklar 18. sezonunda eski oyuncular yer alacak mı?? Arka Sokaklar reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
25 Kasım 2023 - 13:00
Kültür Sanat

Türkiye’nin efsane dizisi Arka Sokaklar, kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Yeni sezona yeni isimlerle merhaba diyen diziye Pamir Pekin’den sonra güzel oyuncu Burcu Kara dahil oldu.

23-11/25/burcu-kara2.jpeg

Uzun bir aradan sonra Arka Sokaklar ile ekrana dönen Kara, dizide komiser "Seval Aslan" karakterine hayat verecek. Dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyici karşısına çıkacak olan Burcu Kara’nın canlandırdığı Seval Aslan İstanbul Narkotik Şube’de komiser. Sert ve dik bir karakter olan Seval’in Rıza Baba’nın radarına girmesi ile başlayan hikâyede ne gibi gelişmelerin yaşanacağı şimdiden merak konusu oldu.

Arka Sokaklar yeni bölümleri ile her cuma akşamı Kanal D’de ekrana gelmeye devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin