Armağan Çağlayan 'Öldü' haberlerine isyan etti!

Akciğer kanserine yakalanan Armağan Çağlayan, tedavi sonrası çıkan 'Armağan Çağlayan öldü' haberlerine sosyal medya üzerinden sitemde bulundu... Armağan Çağlayan yalan haberlere nasıl tepki verdi? Armağan Çağlayan hastalığı nedir? Armağan Çağlayan'ın tedavisi bitti mi? Armağan Çağlayan kimdir? Kaç yaşında?

Pınar Alçiçek
27 Aralık 2022 - 11:49
Magazin

Son dönemde YouTube'da yaptığı programla gündeme gelen ünlü sunucu ve yapımcı Armağan Çağlayan, yakın zamanda sosyal medya hesabından hastalığıyla alakalı üzücü haberin açıklamasını yapmıştı... 

O haberin detayı; 

22-12/27/2022-12-27-25.jpg

Bu açıklama sonrasında sık sık çıkan "Armağan Çağlayan öldü mü?" haberlerinden yaka silken ünlü sunucu, sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla "Ya bu Facebook'ta dolanan 'Armağan Çağlayan öldü' haberini nasıl kaldırtacağız? Telefonlar kilit! Herkes Ağlayarak arıyor! Tövbe yahu!" şeklinde sitemde bulundu...

Paylaşımının detayları:

22-12/27/2022-12-27-24.jpg

22-12/27/2022-12-27-27.jpg

Armağan Çağlayan kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Armağan Çağlayan, 8 Nisan 1966, İstanbul,Türk, televizyon yapımcısı ve avukattır. Çocukluğu ve gençliği Hereke'de geçti. Lisans eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde, yüksek lisans eğitimini ise İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamladıktan sonra yine aynı üniversitede İşletme Fakültesi Yönetim Organizasyon Anabilim Dalı’nda doktora programına başladı. Avukatlık stajını Kocaeli barosunda tamamladıktan sonra avukatlığı bırakıp İstanbul’a geldi.

İLGİLİ İÇERİK

MedYapım’ın kurulduğu bir esnada arkadaşının da yardımıyla hazırlık elemanı olarak işe başladı. Kısa süre içerisinde editörlüğe kadar yükselip genel müdür yardımcılığı görevini üstlendiği dönemde 11 yıldır çalıştığı MedYapım’dan ani bir kararla ayrıldı. MedYapım'da çalıştığı dönemde Bülent Ersoy Show, Huysuz Show, Hülya Avşar Show, Şans Kapıyı Çalınca, Şahane Pazar, Kim 500 Milyar İster, Ünlüler Çiftliği gibi birçok başarılı yapıma editoryal koordinator olarak imzasını attı.2003 yılında ise Popstar yarışmasının jüri üyesi olarak kamera arkasından ekran önüne hızlı bir geçiş yaptı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin