Arrow 5. sezona Talia al Ghul geliyor!

Lexa Doig, Ra's al Ghul'un (Matt Nable) diğer kızı ve Nyssa al Ghul'un (Katrina Law) üvey kardeşi Talia al Ghul karakterini canlandırmak üzere yinelenen bir rolle diziye katıldı.

Volkan Küçükel
04 Kasım 2016 - 10:14
Magazin

The CW'nun süper kahraman temalı dizisi Arrow kendi evrenini genişletmeye devam ediyor. Diziye yeni bir karakter daha geliyor: Talia al Ghul.

AİLE GENİŞLİYOR!

'al Ghul' ailesinin yeni bir üyesiyle tanışmaya hazır olalım! Variety'nin haberine göre Lexa Doig, Ra's al Ghul'un (Matt Nable) diğer kızı ve Nyssa al Ghul'un (Katrina Law) üvey kardeşi Talia al Ghul karakterini canlandırmak üzere yinelenen bir rolle diziye katıldı.

KARAKTERİN DETAYLARI

Dünya zevklerine düşkün ve kültürlü bir kişiliği olan Talia al Ghul, 'taraf seçmek yerine kendi tarafını yaratan seçkin bir savaşçı' olarak nitelendiriliyor.

Karakterin ilk olarak sezonun 10. bölümünde hikayeye dahil olacağı belirtiliyor.

16-11/04/talia-lexa-doig-1478243620.jpg

DOIG'İN KARİYERİ

43 yaşındaki Kanadalı aktris Lexa Doig dizi dünyasında bugüne kadar Gene Roddenberry'in Andromeda'sı, Continuum (Sonya Valentine), Stargate SG-1 (Dr. Carolyn Lam) ve The 4400 gibi çeşitli bilim-kurgu üründeki dizilerde rol aldı. Sky1 dizisi CI5: The New Professionals, Kanada yapımı Saving Hope ve Traders dışında konuk oyuncu olarak Supernatural, Eureka, Smallville ve Primeval gibi dizilerde de kendisini izledik.

Doig şu sıralar E'nin 2017 senesi içinde ekranlara gelecek yeni dizisi The Arrangement'in çekimleriyle meşgul.

YENİ SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Arrow'un 5. sezonuna katılan diğer yeni isimler Josh Segarra, Chad L. Coleman ve Joe Dinicol olmuştu.

Dizi, sezonun yedinci bölümü "Vigilante" ile 16 Kasım'da The CW ekranlarında kaldığı yerden devam edecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin