Arya Aryay "Buzdan Soğuk" ile kalpleri eritecek

Hip-Hop ve R&B/Soul müziğin genç yeteneklerinden Arya Aryay, "Buzdan Soğuk" ile dinleyicisiyle buluşuyor.

Berfin Sengil
02 Mayıs 2024 - 14:53
Magazin

Hip-Hop ve R&B/Soul müziğin genç yeteneklerinden biri olan Arya Aryay, kendine has tarzı, sesi ve ilk şarkısıyla müzikal kariyerine sağlam bir adım atmaya hazırlanıyor. Katıldığı ses yarışmasının ardından adını duyuran genç yetenek, kariyer basamaklarını sağlam adımlarla tırmanıyor. “Buzdan Soğuk” isimli single parçasıyla iddialı bir hikaye yazan Aryay, R&B dünyasının yeni gözdesi olmaya geliyor. Alışılmışın dışında, farklı tınılarla bezenen şarkısıyla dinleyenleri duygudan duyguya savuran bir yolculuğa çıkartan Aryay, listelerin yeni yıldızı olacak.

Müzisyen bir ailenin kızı olan Arya Aryay'ın yeni teklisinin sözleri annesi Şule Aryay, bestesi ve düzenlemesi babası Barış Aryay’ın imzasını taşıyor. Arya Aryay’ın enerjisi ve video klibi en az şarkısı kadar dikkat çekici. “Buzdan Soğuk” ile duyusal olduğu kadar görsel olarak da müzikseverlere yeni bir şölen sunan genç yetenek, aşk acısını anlatan marjinal klibiyle de ses getirecek.

İlham Olmak İstiyor

İlk profesyonel single çalışması “Buzdan Soğuk”un heyecanını yaşayan Aryay, kariyeriyle ilgili, “Şarkılarımla, benliğimle, tarzımla tüm müzikseverlerin ilham aldığı bir sanatçı olmak, duygulara ortak olmak ve günü geldiğinde sahnede şarkılarımı hep bir ağızdan söylemek en büyük hayalim” sözlerine yer verdi.

Arya Aryay’ın single parçası “Buzdan Soğuk”, 3 Mayıs’tan itibaren tüm dijital platformlarda ve Poll Production YouTube kanalında.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin